WhiteP. [ACCEPTED]
+10
Ivette
Nicze
Mido
Wincent
Szeol
Budziik
Jarrod
Asmodei
Sentrina
WhiteP.
14 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: WhiteP. [ACCEPTED]
Sentrina wrote:Nikt nie szuka na ally bo takich nie ma. Kazdy siedzi na ts i wie co ludzie maja.Asmodei wrote:
no coz jak dla mnie kwestia jak kto pojmuje uplywanie czasu . Ja natomiast gram na tyle dlugo , zeby widziec jakich klas ludzie szukaja na ally chacie i nie sa to spoilerzy .. poztym wiekszosc party jakie mam sa ze spoilem
Tak wiec ja za bym zostal przy spoilu.
Ps: Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze ze smartfona.
tylko ze na TS malo kto siedzi w party z kim jest ... przewaznie sa 2 wielkie grupy i kilka osob oddzielnie , a nie kazdy ma TS admina i moze sobie do wszystkich krzyknac kogo / czego szuka , badz ze xxx klasa szuka party . Z drugiej strony jakby kazdy zawracal glowe serwer adminowi o shout to by sie czlowiekowi zbytnio zawracalo gitare ... Dletego ja na przyklad wole krzyknac na ally
Ale do rzeczy ... ja na + widac , ze chlopakowi zalezy i chce sie dostosowac , tylko , ze mu mieszamy w glowie ^^
Asmodei- Liczba postów : 59
BD zawsze sie znajdzie, a spoilem malo kto chce grac:) taka prawda. I jak kolega wyzej pisal, na 74+ jak beda potrzebne czesci do AM AS itp bedzie wielkie poruszenie:) ale to tylko moje skromne zdanie. Osobiscie jestem za spoilem.
Ivette- Liczba postów : 13
Dobra juz nic nie pisze. Obudzicie sie pozniej. Robta co chceta. Ja wiem czego brakuje mi. I zadaj sobie pytanie kto ci pomoze wykoksac tego bd. To tyle odemnie.
Sentrina- Liczba postów : 39
Ja bym był na + o ile ogarniasz tego spoila i nie robisz pod siebie.
Nie karzcie ludziom w podaniach robić spoila bo nie wiadomo jak mają tą postać ogarniętą. Jak nie wie jak robić szybką i dużą kasę to nie warto żeby tym grał. Fajnie że by sie przydał spoil tylko że jest jeszcze jedna strona medalu - taki ktoś się niestaty ale musi chcieć dzielić zarobioną kasą. A ze spoilerami to różnie bywa.
Nie karzcie ludziom w podaniach robić spoila bo nie wiadomo jak mają tą postać ogarniętą. Jak nie wie jak robić szybką i dużą kasę to nie warto żeby tym grał. Fajnie że by sie przydał spoil tylko że jest jeszcze jedna strona medalu - taki ktoś się niestaty ale musi chcieć dzielić zarobioną kasą. A ze spoilerami to różnie bywa.
Vero- Liczba postów : 6
Wiadomo ze spoil pomagajacy ludzia nie bierze tego dla siebie. Grajac spoilem bd czesto pytany czy komus cos pomozesz wyspoilowac. A co do spoila Orea to pamietaj ze on spoila ma juz zrobionego.
+ za spoilem sporo nas a spoili mało
RenegadeOfFunk- Klanowicz
- Liczba postów : 21
moim zdaniem spoil się przyda
co do bd to my mamy paru na low lvl, którzy muszą się wyexpic. Potem szybciej znajdziemy bd niż spoiła jeśli będzie taka potrzeba
co do bd to my mamy paru na low lvl, którzy muszą się wyexpic. Potem szybciej znajdziemy bd niż spoiła jeśli będzie taka potrzeba
Terbia- Klanowicz
- Liczba postów : 162
Ja mam spoila 52 xd!
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Dobrze że napisałeś że "ty" masz
Ja mam i wiele osób ma passy, poza tym zrobiłem go pod klan,jakbyś nie wiedział ;-)
Dreams- Klanowicz
To proszę o passy ^^
Max liczba osób które mogą mieć passy została osiągnięta;-) (5)
Dreams- Klanowicz
+ za spoila, bo 1-2 spoile na klan to kropla w morzu potrzeb, 1 spoil to się robi na boxie w CP ale my gramy old schoolowo i jest nas nie 9 ale z 10x więcej, także to jest nic i każdy aktywny spoil powinien się liczyć
Guest- Guest
Brakuje nam głównie SWS, spoili, bishów i SE. Tych klas mamy najmniej, a często się przydają. BD mamy, ale z nie odpowiednim jeszcze lvl. Poza tym BD i SWS przydadzą się zawsze. Każda z tych klas jest dla nas wartościowa i nie ma co wybrzydzać
Budziik- Liczba postów : 17
To jaka klasa w końcu bo ja się już zagubiłem
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Zatem Spoil Szkoda że nie support
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Page 2 of 2 • 1, 2
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 2 of 2