SaT [ACCEPTED]
4 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
SaT [ACCEPTED]
1. Nick:SaT
2. Imię:Marcin
3. Wiek:28
4. Pochodzę z:Rzeszów
5. Aktualnie mieszkam w: rz-ow
6. Pracuję/studiuję:poszukujacy pracy:P
7. W l2 grałem (serwery/klany): dex- celes,nostalgia, paradise, azure-nanaki, aerith, exi xD i wiele innych. Klany- ResTeam, SilentHill, Swarm,SexandvioLence,AC(Animal Cruelty)
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: od 17-23 a w weekendy moze sie zdazyc i po 16 h onlinne:P
9. Preferowane Klasy: SH
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:od Kanabi
11. Czemu akurat RISEN?:Polski klan, brak cp.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): <3 pvp, nie placze jak zdazy sie dostac po dupie acz kolwiek rzadko sie tak dzieje:>. TS/vent to dla mnie nie problem, nie jestem konfliktowy. Coz pogramy cos to sie poznamy]=)
Pozdro
2. Imię:Marcin
3. Wiek:28
4. Pochodzę z:Rzeszów
5. Aktualnie mieszkam w: rz-ow
6. Pracuję/studiuję:poszukujacy pracy:P
7. W l2 grałem (serwery/klany): dex- celes,nostalgia, paradise, azure-nanaki, aerith, exi xD i wiele innych. Klany- ResTeam, SilentHill, Swarm,SexandvioLence,AC(Animal Cruelty)
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: od 17-23 a w weekendy moze sie zdazyc i po 16 h onlinne:P
9. Preferowane Klasy: SH
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:od Kanabi
11. Czemu akurat RISEN?:Polski klan, brak cp.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): <3 pvp, nie placze jak zdazy sie dostac po dupie acz kolwiek rzadko sie tak dzieje:>. TS/vent to dla mnie nie problem, nie jestem konfliktowy. Coz pogramy cos to sie poznamy]=)
Pozdro
SaT- Klanowicz
- Liczba postów : 10
Re: SaT [ACCEPTED]
I smell nuker :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1