WhiteP. [ACCEPTED]
+10
Ivette
Nicze
Mido
Wincent
Szeol
Budziik
Jarrod
Asmodei
Sentrina
WhiteP.
14 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
WhiteP. [ACCEPTED]
1. Nick:WhitePeople
2. Imię:Konrad
3. Wiek:16
4. Pochodzę z:Radomsko
5. Aktualnie mieszkam w:Radomsko
6. Pracuję/studiuję:Uczę się.
7. W l2 grałem (serwery/klany):Gram w l2 od 4lat. Grałem na DN, l2ws, rpg-club, core.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:Zwykle gram od 4 do 5 godzin. (17/18-22/23/24)
9. Preferowane Klasy:Bounty Hunter
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:Znalazłem na forum RPG-Club
11. Czemu akurat RISEN?:Szukam fajnego klanu, z którym mógłbym wyjść w party na exp, RB czy na siege, a takim klanem wydaje mi się być RISEN.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):Będę starał się jako spoil pomagać ludziom z klanu w zdobywaniu różnych itemów czy expie; będę również uczestniczył w Siege, TW czy wypadach na RB.
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:Twaróg
2. Imię:Konrad
3. Wiek:16
4. Pochodzę z:Radomsko
5. Aktualnie mieszkam w:Radomsko
6. Pracuję/studiuję:Uczę się.
7. W l2 grałem (serwery/klany):Gram w l2 od 4lat. Grałem na DN, l2ws, rpg-club, core.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:Zwykle gram od 4 do 5 godzin. (17/18-22/23/24)
9. Preferowane Klasy:Bounty Hunter
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:Znalazłem na forum RPG-Club
11. Czemu akurat RISEN?:Szukam fajnego klanu, z którym mógłbym wyjść w party na exp, RB czy na siege, a takim klanem wydaje mi się być RISEN.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):Będę starał się jako spoil pomagać ludziom z klanu w zdobywaniu różnych itemów czy expie; będę również uczestniczył w Siege, TW czy wypadach na RB.
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:Twaróg
WhiteP.- Liczba postów : 12
Re: WhiteP. [ACCEPTED]
Masz już zrobionego spoila ? Który level posiadasz ?
Sentrina- Liczba postów : 39
teraz tylko pytanie .. czy spoil to support ??
Asmodei- Liczba postów : 59
Mógłbym zagrać supportem, np. EE, SWS czy BD, ale musiałbym je robić od początku.
Grasz od startu serwera spoilem ? Czy zacząłeś później ?
Gram od startu.
//edit Jeżeli chodzi Ci o mały lvl, to musze powiedzieć, że od 40lv miałem fajną miejscówkę w której chciałem zostać jak najdłużej, wieć był mały delvl.
//edit Jeżeli chodzi Ci o mały lvl, to musze powiedzieć, że od 40lv miałem fajną miejscówkę w której chciałem zostać jak najdłużej, wieć był mały delvl.
Jak robisz BD to leci ACCEPT
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
W takim razie ja za spoilem. Iż mamy tylko 2 w klanie Cassi/Eidanse.
jak dla mnie jakbys chcial zagrac kazdym z wymienonych przez siebie supportow to na +
Ogólnie najbardziej pasowało by mi gdybyście przyjeli spoila, ale jeżeli nie chcecie to mogę zrobić BD lub EE(z przewagą EE).
W sumie spoil zawsze się przyda. A jak support, to mamy deficyt SWS z tego co pamiętam.
Budziik- Liczba postów : 17
mamy deficyt wszystkiego poza BP .. chyba ... SWS , czy EE obaj sie bardzo przydadza . A Spoili jest za duzo ... bo wielu ludzi ma swoich porobionychBudziik wrote:W sumie spoil zawsze się przyda. A jak support, to mamy deficyt SWS z tego co pamiętam.
Jarrod wrote:Jak robisz BD to leci ACCEPT
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Asmodei wrote:mamy deficyt wszystkiego poza BP .. chyba ... SWS , czy EE obaj sie bardzo przydadza . A Spoili jest za dużo ... bo wielu ludzi ma swoich porobionychBudziik wrote:W sumie spoil zawsze się przyda. A jak support, to mamy deficyt SWS z tego co pamiętam.
Nie wiem gdzie ma porobionych chyba na 40lvl max. Hahaha widać że długo nie grasz
Są 2 spoile w klanie na mainach a jeżeli chodzi o boxy to raczej nikt nie ma spoila 50+.
Albo spoil albo sws albo ee to tyle odemnie. Chodź ja najbardziej za spoil/sws.
Sentrina wrote:Asmodei wrote:mamy deficyt wszystkiego poza BP .. chyba ... SWS , czy EE obaj sie bardzo przydadza . A Spoili jest za dużo ... bo wielu ludzi ma swoich porobionychBudziik wrote:W sumie spoil zawsze się przyda. A jak support, to mamy deficyt SWS z tego co pamiętam.
Nie wiem gdzie ma porobionych chyba na 40lvl max. Hahaha widać że długo nie grasz
Są 2 spoile w klanie na mainach a jeżeli chodzi o boxy to raczej nikt nie ma spoila 50+.
Albo spoil albo sws albo ee to tyle odemnie. Chodź ja najbardziej za spoil/sws.
no coz jak dla mnie to serwer dlugo jeszcze nie stoi .. ale to kwestia jak kto pojmuje uplywanie czasu . Ja natomiast gram na tyle dlugo , zeby widziec jakich klas ludzie szukaja na ally chacie i nie sa to spoilerzy .. poztym wiekszosc party jakie mam sa ze spoilem
Nie rób EE, w każdym razie takie moje zdanie. EE mamy kilku aktywnych a spoili? Ze spoilem zawsze będzie problem, obudzimy sie dopiero na 74+ jak się okaże, że nie ma kto nam spoilowac recek itd itp.
Jak na moje oko zostań na spoilu. Decyzja nalezy do Jordana
Jak na moje oko zostań na spoilu. Decyzja nalezy do Jordana
Wincent- Klanowicz
- Liczba postów : 20
+ za spoila
Mido- Moderator
- Liczba postów : 110
Nikt nie szuka na ally bo takich nie ma. Kazdy siedzi na ts i wie co ludzie maja.Asmodei wrote:
no coz jak dla mnie kwestia jak kto pojmuje uplywanie czasu . Ja natomiast gram na tyle dlugo , zeby widziec jakich klas ludzie szukaja na ally chacie i nie sa to spoilerzy .. poztym wiekszosc party jakie mam sa ze spoilem
Tak wiec ja za bym zostal przy spoilu.
Ps: Przepraszam za brak polskich znakow ale pisze ze smartfona.
Podpowiem jesio raz bo widze, że nikt nie zwrócił uwagi na to, że Jarrod napisał że chce od kolegi BD
Last edited by Szeol on Sun Oct 28, 2012 9:44 pm; edited 1 time in total
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Dyskusja na temat spoila..... rób BD i nie pytaj reszty.
Nicze- Liczba postów : 138
Page 1 of 2 • 1, 2
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 2