pathnode [ACCEPTED]
+14
Asmodei
CherryCoke
Camox
KingDraco
Dreams
KONOPIA
st0ne
Nicze
Szeol
Ruso
V3x.
kaleniatch
Jarrod
freakshow18679
18 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
pathnode [ACCEPTED]
1. Nick: pathnode
2. Imię: Damian
3. Wiek: 18
4. Pochodzę z: Kotlina Kłodzka
5. Aktualnie mieszkam w: Kotlina Kłodzka
6. Pracuję/studiuję: uczeń, LO, klasa maturalna
7. W l2 grałem (serwery/klany): raidfight x4, extreme x10 i x5, existence x4, l2ws x4 i wiele innych, aczkolwiek jest tego zbyt duzo, aby wszystko wymieniac. Gralem rowniez na offie. Klany to SimpleHeaven, praktycznie przez caly czas, tylko tymczasowo w CP z klanem Tenebrae. Poza tym klany mniej ważne. Odnosnie tego jak dlugo gram... bedzie jakies 6 lat
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: Dostępny w godzinach popołudniowych, okolo 17 - 23 albo 24. Grac moge od 3 do 5 godzin dziennie, jest to srednia. czasem da sie dluzej, ale wiadomo jak to w zyciu bywa. weekendy oczywiscie tez.
9. Preferowane Klasy: Tank, BD, dagger, WC. Dostosuje sie, aczkolwiek wolalbym grac tankiem.
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: o klanie uslyszalem od kuzyna ktory jest zainteresowany dolaczeniem. Podobno wyglada to w miare powaznie. Swoją drogą dobra gierka
11. Czemu akurat RISEN?: Polski klan, kuzyn rowniez jest zainteresowany dolaczeniem, z tego co slyszalem w miare ciekawy online
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): dziewczyny nie zostawie, ale tak sie sklada ze nie ma nic do mojego grania, wiec nie bedzie problemow. W razie siege'a moge sie przeciez po prostu rozchorowac lubie L2, i podchodze do gry na tyle powaznie, zeby nie przestac grac po trzech dniach.
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Twaróg
2. Imię: Damian
3. Wiek: 18
4. Pochodzę z: Kotlina Kłodzka
5. Aktualnie mieszkam w: Kotlina Kłodzka
6. Pracuję/studiuję: uczeń, LO, klasa maturalna
7. W l2 grałem (serwery/klany): raidfight x4, extreme x10 i x5, existence x4, l2ws x4 i wiele innych, aczkolwiek jest tego zbyt duzo, aby wszystko wymieniac. Gralem rowniez na offie. Klany to SimpleHeaven, praktycznie przez caly czas, tylko tymczasowo w CP z klanem Tenebrae. Poza tym klany mniej ważne. Odnosnie tego jak dlugo gram... bedzie jakies 6 lat
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: Dostępny w godzinach popołudniowych, okolo 17 - 23 albo 24. Grac moge od 3 do 5 godzin dziennie, jest to srednia. czasem da sie dluzej, ale wiadomo jak to w zyciu bywa. weekendy oczywiscie tez.
9. Preferowane Klasy: Tank, BD, dagger, WC. Dostosuje sie, aczkolwiek wolalbym grac tankiem.
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: o klanie uslyszalem od kuzyna ktory jest zainteresowany dolaczeniem. Podobno wyglada to w miare powaznie. Swoją drogą dobra gierka
11. Czemu akurat RISEN?: Polski klan, kuzyn rowniez jest zainteresowany dolaczeniem, z tego co slyszalem w miare ciekawy online
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): dziewczyny nie zostawie, ale tak sie sklada ze nie ma nic do mojego grania, wiec nie bedzie problemow. W razie siege'a moge sie przeciez po prostu rozchorowac lubie L2, i podchodze do gry na tyle powaznie, zeby nie przestac grac po trzech dniach.
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Twaróg
freakshow18679- Liczba postów : 11
Re: pathnode [ACCEPTED]
Czemu taki dziwny nick ?
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
tyle roznych rzeczy do ktorych mozna sie czepic a Ty sie przypierdzielasz do nicku? czy to tak z braku wiekszej kreatywnosci?
on bardziej tak z ciekawosci chyba
kaleniatch- Klanowicz
- Liczba postów : 16
V3x.
On sie nie "przypierdala" poprostu pyta.
V3x.- Liczba postów : 18
freakshow18679 wrote:tyle roznych rzeczy do ktorych mozna sie czepic a Ty sie przypierdzielasz do nicku? czy to tak z braku wiekszej kreatywnosci?
ogólnie na + dla tanka ale więcej luzu koleś
Peace
Ruso- Klanowicz
- Liczba postów : 101
- za drugi post
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Kolega chyba nie wiedział z kim rozmawia :> Z jednej strony freak z drugiej path, komu wierzyć ?
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Wiek wyszedł wraz z drugim postem. Mam nadzieję, że jednak ogarnie.
Ja bym tanka odradzał, ale to już twój, mam nadzieję, przemyślany wybór.
Ja bym tanka odradzał, ale to już twój, mam nadzieję, przemyślany wybór.
Nicze- Liczba postów : 138
na nie za odzywki.
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
nie i uj masz racje brak szacunku = stanowcze nie !!!!st0ne wrote:na nie za odzywki.
KONOPIA- Klanowicz
- Liczba postów : 100
do sciecia z nim
edit: rechot uwazaj to damian z hydro +1 fire atack!
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
xd slyszalem ze logujesz sie od wczoraj i cos ci nie idzie xdDago wrote:do sciecia z nim
KONOPIA- Klanowicz
- Liczba postów : 100
Kingdraco
na - , ja bym nie przyjmował , gdyż widać że czlowiek konfliktowy bedzie pyskował (ludzią) i psuł wizerunek Risen.
KingDraco- Liczba postów : 7
Dobry jest!
Jestem za!
Jestem za!
Camox- Klanowicz
- Liczba postów : 17
no... damian mi zapodal hydro virusaKONOPIA wrote:xd slyszalem ze logujesz sie od wczoraj i cos ci nie idzie xdDago wrote:do sciecia z nim
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Odpowiedzialem atakiem na atak. Przynajmniej tak to odebralem. Odnosnie nicku, freak to moj login w wiekszosci przypadkow, pod takim nickiem gralem tez na wiekszosci serverow, ale na wiekszosci spotkalem sie z tym, ze bylem kojarzony z kims zupelnie innym, porzucilem wiec nick ze wzgledu na zbyt duza pospolitosc. Male sprostowanie, napisalem "przypierdzielasz" a nie "przypierdalasz". Najpierw naucz sie czytac a pozniej do mnie czepiaj. Mam jeszcze troche kultury. Do calej reszty ktora na podstawie tego posta probuje oceniac moj charakter i osobowosc, wyglada na to, ze gra przycmila Wam mozgi albo uprzedzenie do dzieci udziela sie w stosunku do ludzi, ktorzy po prostu nie daja pluć sobie w brode. Skoro fakt, ze nie mam zamiaru nikomu sie podlizywac, bo tego nie lubie przycmiewa cala reszte, wlacznie z doswiadczeniem i "bezkonfliktowoscia" ktora niektorzy po prostu kwestionuja to dla mnie idea klanu jest po prostu dziwna. Jeden czyn, a w zasadzie jedno zdanie nie czynia czlowieka skurwysynem czy czyms tego pokroju. Zlozylem podanie i czekam na powazna odpowiedz. Dla wszystkich ktorzy mysla, ze jestem osoba konfliktowa i pyskata, proponuje wyjebac sobie barana i przeczytac tego posta jeszcze raz. Z gory przepraszam za chaotyczna wypowiedz i nieporozumienie. Po prostu nie lubie pozostawiac niewyjasnionych spraw. Mam nadzieje, ze wezmiecie to pod uwage i rozpatrzycie pozytywnie moje podanie
Pozdrawiam
Freak aka pathnode
Pozdrawiam
Freak aka pathnode
Masakra, jaki zadziory.
Niech będzie Za. Mam nadzieję, że to my Cię wyprostujemy, zanim życie to zrobi. Głosuje byś dołączył, nie zrób mi wstydu.
Niech będzie Za. Mam nadzieję, że to my Cię wyprostujemy, zanim życie to zrobi. Głosuje byś dołączył, nie zrób mi wstydu.
Nicze- Liczba postów : 138
O to sie nie martw. Napisalem, ze jestem osoba powazna, bo jestem, a przez jedno glupie pytanie rozgorzala taka dyskusja, ze w sumie kwestionujac powage pytania "Jarroda", wyszedlem na pyskatego chuja. To nie ja tu jestem chamem. Nie ja oceniam ludzi, ktorych nie znam. Jesli sa jeszcze jakies watpliwosci i pytania to chetnie odpowiem. Chocby po to, zeby dowiesc jaki jestem naprawde
Nick i klan z RaidFighta poprosze ; p a ogolnie to tak +- ; p
CherryCoke- Klanowicz
- Liczba postów : 178
Na rf roznie. Troche w SimpleHeaven, przez jakis czas przejsciowo BloodBound, ale to tak w sumie z braku laku, troszke w Saints i to w sumie wszystko. Najwiecej czasu w SH. Postac mam dalej. Nick Freakshow
Jeszcze jedna rzecz. Wolalbym tanka, ale jesli bedzie brakowalo DD albo nukow do pt to moge sie dostosowac. Byle nie buffer w postaci EE, SE, bish albo pp, bo solo to expic jest ciezko jak cholera
freakshow18679 wrote:Byle nie buffer w postaci EE, SE, bish albo pp, bo solo to expic jest ciezko jak cholera
nie wiem w jakick klanach byles i z kim grales , ale Ci wspolczuje
Asmodei- Liczba postów : 59
Asmodei wrote:freakshow18679 wrote:Byle nie buffer w postaci EE, SE, bish albo pp, bo solo to expic jest ciezko jak cholera
nie wiem w jakick klanach byles i z kim grales , ale Ci wspolczuje
rozumiem Twoj sceptycyzm, ale niestety tak to wlasnie wygladalo. jak obligowalem sie do expienia bd albo wcka to 76 lacznie z profka robilem sam. wole sie nie nastawiac na ciagle party. rozumiem, ze ludzie maja swoje zycie i swoje sprawy. stad takie podejscie. jesli jestescie w stanie zagwarantowac, ze party bedzie to coz... nie widze przeszkod
Page 1 of 2 • 1, 2
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 2