soldek [ACCEPTED]
3 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
soldek [ACCEPTED]
1. Nick: soldek
2. Imię: Kamil
3. Wiek: 22
4. Pochodzę z: Nowy Sącz
5. Aktualnie mieszkam w: Kraków
6. Pracuję/studiuję: studia
7. W l2 grałem (serwery/klany): od dawna^^ z ostatnich co pamiętam to extreme, chwile na cerberku/lw.ws, później Core. Klanów na priwach nie pamiętam bo to dawno, na Core skończyłem w VaeVictis
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: jak dziewczyna nie nawiedzi to od powrotu z uczelni do hm aż zasne xd (czyli ~17/19 do kiedy mam siłe)
9. Preferowane Klasy: widziałem ze slh dużo, więc necro (najcześciej nim gram^^), z supportu ewentualnie ee albo OL (OLem nigdy nie grałem ale zawsze kusiło)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: z któegoś forum, rpg albo polaczkowo
11. Czemu akurat RISEN?: widzę że w miarę się organizujecie, sporo ludzi, brak cp (mimo że gram dużo, %% etc wygrywają xd )
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
kiedy pijemy ?
2. Imię: Kamil
3. Wiek: 22
4. Pochodzę z: Nowy Sącz
5. Aktualnie mieszkam w: Kraków
6. Pracuję/studiuję: studia
7. W l2 grałem (serwery/klany): od dawna^^ z ostatnich co pamiętam to extreme, chwile na cerberku/lw.ws, później Core. Klanów na priwach nie pamiętam bo to dawno, na Core skończyłem w VaeVictis
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: jak dziewczyna nie nawiedzi to od powrotu z uczelni do hm aż zasne xd (czyli ~17/19 do kiedy mam siłe)
9. Preferowane Klasy: widziałem ze slh dużo, więc necro (najcześciej nim gram^^), z supportu ewentualnie ee albo OL (OLem nigdy nie grałem ale zawsze kusiło)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: z któegoś forum, rpg albo polaczkowo
11. Czemu akurat RISEN?: widzę że w miarę się organizujecie, sporo ludzi, brak cp (mimo że gram dużo, %% etc wygrywają xd )
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
kiedy pijemy ?
Guest- Guest
Re: soldek [ACCEPTED]
jak Cie kusiło na OL'a to masz teraz okazje się nim pobawić Jak będzie OL albo SWS to będe za
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
Tak jak stone napisal wyzej tez bede wtedy ZA:)
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Jeśli nie będzie problemów typu 'exp sie sam' to macie OLa w klanie
soldek- Guest
Grając SWSem na pewno by nie było
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
No niech stracę... ale pierwsza suba SWS
Jarrod- VIP