Tracid [ACCEPTED]
4 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Tracid [ACCEPTED]
st0ne on Wed Sep 19, 2012 12:54 pm
W nazwie tematu proszę wpisać swój NICK
Proszę o dokładne zapoznanie sie z REGULAMINEM klanu, który znajdziecie TUTAJ
1. Nick: Tracid
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: 24
4. Pochodzę z: Polski
5. Aktualnie mieszkam w: Konin
6. Pracuję/studiuję: Pracuje
7. W l2 grałem (serwery/klany): L2 WRATH , ex.pl , rpg x15 , core , asima teszty niepamietam
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: 15 -(22-23)
9. Preferowane Klasy: Dagger,tyrek,glad
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Z forum rpg
11. Czemu akurat RISEN?: Widzialem ze aktywnie rekrutujecie co dobrze swiadczy o was
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): zalezy mi na staly teamie i dluzszym pograniu na jednym serwerze w fajnej ekipie + duzo gang pvp. Fun przedewszystkim chociarz jak trzeba przyfarmic tez potrafie. No i posiadam duuuuze doswiadczenie
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK
W nazwie tematu proszę wpisać swój NICK
Proszę o dokładne zapoznanie sie z REGULAMINEM klanu, który znajdziecie TUTAJ
1. Nick: Tracid
2. Imię: Mateusz
3. Wiek: 24
4. Pochodzę z: Polski
5. Aktualnie mieszkam w: Konin
6. Pracuję/studiuję: Pracuje
7. W l2 grałem (serwery/klany): L2 WRATH , ex.pl , rpg x15 , core , asima teszty niepamietam
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: 15 -(22-23)
9. Preferowane Klasy: Dagger,tyrek,glad
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Z forum rpg
11. Czemu akurat RISEN?: Widzialem ze aktywnie rekrutujecie co dobrze swiadczy o was
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): zalezy mi na staly teamie i dluzszym pograniu na jednym serwerze w fajnej ekipie + duzo gang pvp. Fun przedewszystkim chociarz jak trzeba przyfarmic tez potrafie. No i posiadam duuuuze doswiadczenie
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK
Guest- Guest
Re: Tracid [ACCEPTED]
Ogarnij pkt 13 to się zastanowimy
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Dodam jeszcze ze z checia wrocilbym do Msa jezeli w klanie znalazlo by sie z 2 archerow jeszcze
Dodatkowo przegladajac inne podania zauwarzylem znajama postac laavard (Arczi) wasz aktualny bishop z ktorym gralem spory kawalek czasu na wrathu jako Leo8(ph34r). Wiec jezeli macie jakies watpliwosci co do mnie mozecie go zapytac o opinie mysle ze mnie pamieta
Dodatkowo przegladajac inne podania zauwarzylem znajama postac laavard (Arczi) wasz aktualny bishop z ktorym gralem spory kawalek czasu na wrathu jako Leo8(ph34r). Wiec jezeli macie jakies watpliwosci co do mnie mozecie go zapytac o opinie mysle ze mnie pamieta
Tracid- Guest
A Support?
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
No nieukrywam ze na support sie nienadaje, lubie zabijac i tyle Wlasciwie to juz mam postac elf scout i bedzie z tego albo pw albo sr.
Tracid- Guest
Chyba raczej PW bo nie ma u nas łuków :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1