D3tox [ACCEPTED]
+2
Patry
Dex
6 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
D3tox [ACCEPTED]
1. Nick:Detox
2. Imię:Mariusz
3. Wiek:21
4. Pochodzę z:Lubin
5. Aktualnie mieszkam w:Chocianowiec
6. Pracuję/studiuję:Praca + studia zaocznie
7. W l2 grałem (serwery/klany):Gram jakieś 4 lata.Serwery: Abyss/BFDE/CZG/RPG/EU OFF(core). Klany BlackListed/NotNice/BrothersInArms/NoRemorse
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:4-5h od około 17-18 do 22-23
9. Preferowane Klasy:Gram zawsze sztyletami ;]Tutaj planuje zrobić AW
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:Od Adrenalinne
11. Czemu akurat RISEN?:Podoba mi się wasz regulamin i ogólnie myśle,ze będzie git ;p
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):Postaram się pomagać klanowi jak tylko mogę, regularnie uczestniczyć na CS/TW/RB
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:Tak, Twaróg
2. Imię:Mariusz
3. Wiek:21
4. Pochodzę z:Lubin
5. Aktualnie mieszkam w:Chocianowiec
6. Pracuję/studiuję:Praca + studia zaocznie
7. W l2 grałem (serwery/klany):Gram jakieś 4 lata.Serwery: Abyss/BFDE/CZG/RPG/EU OFF(core). Klany BlackListed/NotNice/BrothersInArms/NoRemorse
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:4-5h od około 17-18 do 22-23
9. Preferowane Klasy:Gram zawsze sztyletami ;]Tutaj planuje zrobić AW
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:Od Adrenalinne
11. Czemu akurat RISEN?:Podoba mi się wasz regulamin i ogólnie myśle,ze będzie git ;p
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):Postaram się pomagać klanowi jak tylko mogę, regularnie uczestniczyć na CS/TW/RB
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:Tak, Twaróg
Guest- Guest
Re: D3tox [ACCEPTED]
nastepny odemnie pare lat gramy wiec + odemnie
Dex- Liczba postów : 18
jestem na TAK
na odpowiedz reszty pewnie poczekasz bo juz farmia ostro
na odpowiedz reszty pewnie poczekasz bo juz farmia ostro
Patry- Klanowicz
- Liczba postów : 55
Podanie wydaje się w miarę sensowne, online średni, ale nie powołuj się nigdy na znajomości. Nie dlatego, że nie wypada, ale dlatego, że nie wiesz ile Twoja znajomość może dla Ciebie wywalczyć.
Wstępnie na "tak", ale tylko gdy zmienisz postać. Jeśli grasz tyle czasu daggerami to powinieneś wiedzieć, że AW jest najsłabszym daggerem w gf. Polecam support(bish,sws,bd,kot).
Wstępnie na "tak", ale tylko gdy zmienisz postać. Jeśli grasz tyle czasu daggerami to powinieneś wiedzieć, że AW jest najsłabszym daggerem w gf. Polecam support(bish,sws,bd,kot).
Storhamar- Liczba postów : 143
Tylko ja adrenaline nie widziałem od początku serwera....
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
w jakim sensie ??Storhamar wrote: AW jest najsłabszym daggerem w gf
Asmodei- Liczba postów : 59
kolejni pro ktorzy nzwet nie grali ta klasa
AW jak zajebie backa to az milo
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Dago wrote:kolejni pro ktorzy nzwet nie grali ta klasa
kolejny .... ja sie zgadzam ze AW jest zdecydowanie najlepszym daggerem w Gracii ... dlatego sie zdziwilem
Od Gracii Final AW oraz PW mają identyczne jebnięcie z kryta (czyt. stab).
Różnica polega na tym, że counterattack w porównaniu do dodge'a lub ghost walking do wind ridingu to jak porównać malucha do mercedesa.
AW ma gorsze skille, niż nawet średni TH, który facestabuje.
Jeśli chodzi o daggerów jest to pierwsza kronika w której wprowadzono shadowstepa tak więc bądź przygotowany na castowanie 2s tego skilla.
Nikt nigdy mnie nie przekona, że AW od tej kroniki w górę jest lepszy od PW, bo grałem sporo czasu i jednym i drugim, a różnica jest na tyle zauważalna, że chyba tylko laik może się nie zgodzić z tym co napisałem.
Przyjęcia są tylko dla supportu z tego co widzę, więc nie wiem jak to dalej się potoczy.
Pzdr.
Różnica polega na tym, że counterattack w porównaniu do dodge'a lub ghost walking do wind ridingu to jak porównać malucha do mercedesa.
Jeśli chodzi o daggerów jest to pierwsza kronika w której wprowadzono shadowstepa tak więc bądź przygotowany na castowanie 2s tego skilla.
Nikt nigdy mnie nie przekona, że AW od tej kroniki w górę jest lepszy od PW, bo grałem sporo czasu i jednym i drugim, a różnica jest na tyle zauważalna, że chyba tylko laik może się nie zgodzić z tym co napisałem.
Przyjęcia są tylko dla supportu z tego co widzę, więc nie wiem jak to dalej się potoczy.
Pzdr.
Storhamar- Liczba postów : 143
PW ma korzystniejsze warunki pod oly, ale w terenie nie liczy się rodzaj tylko szybkość targetingu, bo może sobie być stacked dagger z protectionami, z 83 skillem, który 10 sek target łapie i dagger z gorszym gearem ale wyprzedzającym swoimi reakcjami poprzednika trzy razy, wiele było przypadków, człowiek ma 83 skill itd, walczy na oly ale nie potrafi tego wykorzystać, a zrobił bo na forum przeczytał i obejrzał filmik na youtube.
A na x3 Wind Riding itd, lvl na GF to nie takie hop siup dla casuali.
A na x3 Wind Riding itd, lvl na GF to nie takie hop siup dla casuali.
Guest- Guest
Storhamar wrote:Od Gracii Final AW oraz PW mają identyczne jebnięcie z kryta (czyt. stab).
Pzdr.
przyznaj sie ze zwyczajnie jestes rasista i nie lubisz czarnochow !!
a tak na marginesie wiekszosc z tego co piszesz to najzyklejsze BZDury ^^
AdReNaLiNNe=dex
Dex- Liczba postów : 18
Accept Za Dexa
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1