PanMieciu [ACCEPTED]
+4
st0ne
Crockett
jh0ri
PanMieciu
8 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
PanMieciu [ACCEPTED]
1. Nick: PanMieciu
2. Imię: Katarzyna
3. Wiek: 22
4. Pochodzę z: okolic Krakowa
5. Aktualnie mieszkam w: Kraków i okolice
6. Pracuję/studiuję: studiuje dziennie
7. W l2 grałem (serwery/klany): Nie pamiętam dokładnie wszystkich, ale bardzo dużo czasu spędziłam bodajże na Azure, serwery Aerith i Nanaki. Potem kilka high rate, parę miesięcy na kilku pomniejszych. Tak około dwa lata temu grałam na RPG- club, około pięciu miesięcy początkowo drobniejsze klany, potem rozbijałam się z klanem AGH. Teraz wróciłam na RPG, zaczęłam wbijac lvl, ale czasowo wstrzymam się aż ruszą nowe serwery.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: Różnie, zależy od dnia. Zazwyczaj kilka godzin przed południem jestem online, a potem średnio od 17 do 1 w nocy. Wiadomo, z racji studiowania i dorywczej pracy nie jestem dostępna cały czas.
9. Preferowane Klasy: BH, EE, WC, PP, DA, BD
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Zobaczyłam ogłoszenie na forum, wcześniej nie szukałam klanu.
11. Czemu akurat RISEN?: Przede wszystkim decyduje tu fakt, że jest to polski klan. Nie widzę problemu z międzynarodową formą drużyn, jednak zawsze przyjemniej słyszeć ojczysty język.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Gram głównie supportami, najbardziej odpowiada mi spoilerowanie, crafcenie, ewentualnie healowanie, a tego zwykle a klanie nikt nie chce robić, bo jak team przy RB padnie, to zawsze spierdol leci na healera . Gram dosyć długo, zaczynałam na C4, przyznaję, że najnowsze kroniki dopiero poznaję, ale szybko się uczę.
2. Imię: Katarzyna
3. Wiek: 22
4. Pochodzę z: okolic Krakowa
5. Aktualnie mieszkam w: Kraków i okolice
6. Pracuję/studiuję: studiuje dziennie
7. W l2 grałem (serwery/klany): Nie pamiętam dokładnie wszystkich, ale bardzo dużo czasu spędziłam bodajże na Azure, serwery Aerith i Nanaki. Potem kilka high rate, parę miesięcy na kilku pomniejszych. Tak około dwa lata temu grałam na RPG- club, około pięciu miesięcy początkowo drobniejsze klany, potem rozbijałam się z klanem AGH. Teraz wróciłam na RPG, zaczęłam wbijac lvl, ale czasowo wstrzymam się aż ruszą nowe serwery.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: Różnie, zależy od dnia. Zazwyczaj kilka godzin przed południem jestem online, a potem średnio od 17 do 1 w nocy. Wiadomo, z racji studiowania i dorywczej pracy nie jestem dostępna cały czas.
9. Preferowane Klasy: BH, EE, WC, PP, DA, BD
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Zobaczyłam ogłoszenie na forum, wcześniej nie szukałam klanu.
11. Czemu akurat RISEN?: Przede wszystkim decyduje tu fakt, że jest to polski klan. Nie widzę problemu z międzynarodową formą drużyn, jednak zawsze przyjemniej słyszeć ojczysty język.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Gram głównie supportami, najbardziej odpowiada mi spoilerowanie, crafcenie, ewentualnie healowanie, a tego zwykle a klanie nikt nie chce robić, bo jak team przy RB padnie, to zawsze spierdol leci na healera . Gram dosyć długo, zaczynałam na C4, przyznaję, że najnowsze kroniki dopiero poznaję, ale szybko się uczę.
PanMieciu- Klanowicz
- Liczba postów : 15
Re: PanMieciu [ACCEPTED]
jak bedzie Bd to za
jh0ri- Klanowicz
- Liczba postów : 108
jka dla mnie + xd chyba przydalby sie nam jeszcze jakies EE? no i jeszcze duzy plus za to ze ejstes dziewczyna
Crockett- Klanowicz
- Liczba postów : 194
Jeszcze dorzuć zdjęcie dla Jarroda i będzie gites
Ja jestem za (nawet bez zdjęcia )
Ja jestem za (nawet bez zdjęcia )
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
jeszcze tylko jedno mnie zastanawia.. dlaczego masz nick szanowna kolezanki "PanMieciu"?
Crockett- Klanowicz
- Liczba postów : 194
Crockett wrote:jeszcze tylko jedno mnie zastanawia.. dlaczego masz nick szanowna kolezanki "PanMieciu"?
Bo PaniMiecia z dupy brzmi
st0ne- Admin
Trochę się waham ale myślę że to zdjęcie przeważy szalę... (tylko na priva wysyłaj ~~)
Accepted
Accepted
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Nie we wszystkich grach używa się teamspek`a, więc tam można było spokojnie udawać faceta. Wszyscy grali i byli zadowoleni. W momencie, gdybym przyznała się, że jestem kobietą od razu piszą, daj zdjęcia, do kuchni kobieto, ewentualnie leci flame, totalnie bez powodu. W celu ochorny własnych nerwów i świętego spokoju, po prostu używam nick`u męskiego. Czy w L2, czy na LoLu.Crockett wrote:jeszcze tylko jedno mnie zastanawia.. dlaczego masz nick szanowna kolezanki "PanMieciu"?
PanMieciu- Klanowicz
Hmm zawsze wiedzialem ze kobiety sa tajemnicze ^^
Ulmo- Clan Leader
- Liczba postów : 132
wszystko fajnie, ja rozumiem support, ale kurwa pp?! to juz jest szczyt masochizmu ;p
jest support, jest +
jest support, jest +
Gwardol- Klanowicz
- Liczba postów : 46
No i właśnie koleżanka popełniła DUUUUUUUUUUUUUŻY błąd...
Trzeba było się nie przyznawać że grasz w LoLa... Teraz Ci te tępe no-lify z klanu żyć nie dadzą tylko będą ciągnąć na ustawki...
Trzeba było się nie przyznawać że grasz w LoLa... Teraz Ci te tępe no-lify z klanu żyć nie dadzą tylko będą ciągnąć na ustawki...
Jarrod- VIP
PanMieciu wrote:Nie we wszystkich grach używa się teamspek`a, więc tam można było spokojnie udawać faceta. Wszyscy grali i byli zadowoleni. W momencie, gdybym przyznała się, że jestem kobietą od razu piszą, daj zdjęcia, do kuchni kobieto, ewentualnie leci flame, totalnie bez powodu. W celu ochorny własnych nerwów i świętego spokoju, po prostu używam nick`u męskiego. Czy w L2, czy na LoLu.Crockett wrote:jeszcze tylko jedno mnie zastanawia.. dlaczego masz nick szanowna kolezanki "PanMieciu"?
ale z TS będziesz korzystać ? bo jakby na to nie patrzeć przydaje się i to bardzo w l2 a my Cie do kuchni nie będziemy wysyłac
st0ne- Admin
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Gwardol wrote:wszystko fajnie, ja rozumiem support, ale kurwa pp?! to juz jest szczyt masochizmu ;p
jest support, jest +
Szczytem masochizmu jest iść samemu spoilerem do TOI.
Jarrod wrote:No i właśnie koleżanka popełniła DUUUUUUUUUUUUUŻY błąd...
No problemo, gdywam codziennie. Ponad 2k rozegranych meczy.
st0ne wrote:ale z TS będziesz korzystać ? bo jakby na to nie patrzeć przydaje się i to bardzo w l2 a my Cie do kuchni nie będziemy wysyłac
Najpewniej tak, mam nadzieje, że mój net da radę.
PanMieciu- Klanowicz
Jarrod wrote:Trzeba było się nie przyznawać że grasz w LoLa... Teraz Ci te tępe no-lify z klanu żyć nie dadzą tylko będą ciągnąć na ustawki...
Ty Steryd uwazaj ze slownictwem :]
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
No to się możesz przygotować że codziennie do startu serwa od 16 do 24 będziesz miała ludzi do LoLa
Szkoda że w DotA nie grasz
Jarrod- VIP
Jarrod wrote:No to się możesz przygotować że codziennie do startu serwa od 16 do 24 będziesz miała ludzi do LoLa
No i super, wreszcie może będą ludzie nie biegający za Singedem. W DotA nie gram, w końcu trzeba jeszcze studiować, a Brotherhood samo się nie przejdzie do końca, ani zombiaki w minecraft same nie zabiją
PanMieciu- Klanowicz
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1