Ciupryk [ACCEPTED]
5 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Ciupryk [ACCEPTED]
1. Nick: Ciupryk
2. Imię: Łukasz
3. Wiek: 19
4. Pochodzę z: woj.Małopolskie
5. Aktualnie mieszkam w:okolice Tarnowa,Brzesko
6. Pracuję/studiuję:ucze sie zaocznie
7. W l2 grałem (serwery/klany):Pierwszy serwer na ktorym gralem nazywal sie Existence.potym serwie gralem na innych ale nie pamietam nazw i klanow bo bylo to sporo czasu temu.Ostatnio gralem na L2 OverWorld,L2 Age,RPG x15
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od : zalezy ile bedzie mi sie chcialo i czy bede potrzebny dla klanu
9. Preferowane Klasy:PP,luk,dager,jestem zwolennikiem Cursed Weaponow bo to jest szybki i oplacalny exp nie tylko dla mnie a takze dla klanu wiec zalezalo by mi na dagerze
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: z Forum
11. Czemu akurat RISEN?: Przegladajac forum znalazl was co do was to nie wiem o was nic ale regulamin macie bardzo fajny kazdy znajdzie dla siebie jakas opcje.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Skladac itemow nie lubie na low rate wiec napewno all bedzie trafiac do cwh.Mysle ze dam rade byc na jakis waznych wypadach rb,epic,siege,lubie pvp
2. Imię: Łukasz
3. Wiek: 19
4. Pochodzę z: woj.Małopolskie
5. Aktualnie mieszkam w:okolice Tarnowa,Brzesko
6. Pracuję/studiuję:ucze sie zaocznie
7. W l2 grałem (serwery/klany):Pierwszy serwer na ktorym gralem nazywal sie Existence.potym serwie gralem na innych ale nie pamietam nazw i klanow bo bylo to sporo czasu temu.Ostatnio gralem na L2 OverWorld,L2 Age,RPG x15
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od : zalezy ile bedzie mi sie chcialo i czy bede potrzebny dla klanu
9. Preferowane Klasy:PP,luk,dager,jestem zwolennikiem Cursed Weaponow bo to jest szybki i oplacalny exp nie tylko dla mnie a takze dla klanu wiec zalezalo by mi na dagerze
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: z Forum
11. Czemu akurat RISEN?: Przegladajac forum znalazl was co do was to nie wiem o was nic ale regulamin macie bardzo fajny kazdy znajdzie dla siebie jakas opcje.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Skladac itemow nie lubie na low rate wiec napewno all bedzie trafiac do cwh.Mysle ze dam rade byc na jakis waznych wypadach rb,epic,siege,lubie pvp
Guest- Guest
Re: Ciupryk [ACCEPTED]
chyba ktoś pominal pytanie 13 ;>
Ann- Moderator
- Liczba postów : 53
oh to salvadore ktory dowie sie o twojej przeszlosci
iPuff- Klanowicz
- Liczba postów : 15
Mam całe szafy akt i przewinień każdego delikwentaiPuff wrote:oh to salvadore ktory dowie sie o twojej przeszlosci
Guest- Guest
jak dla mnie to na + i tak jest to masowka
Mordrag- Klanowicz
- Liczba postów : 47
jaki nick i klan na eXi??
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Ciupryk
na exi gralem na brata koncie bo wtedy byly to moje poczatki z l2 on gral w klanie AR i Might nick lulencio , mile wspominam ten serwer:)
Ciupryk1- Guest
coś mi sie tam nick kojarzy ;p jak MIGHT to byliśmy w ally. + dla daggeraCiupryk1 wrote:na exi gralem na brata koncie bo wtedy byly to moje poczatki z l2 on gral w klanie AR i Might nick lulencio , mile wspominam ten serwer:)
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Krótka piłka - jaka klasa ? :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
23 Daggery mamy ATM w tym 11 TH :> Nic innego Cie nie interere? :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Tylko abyś potem nie płakał ACC TH Załóż konto