Gromix [ACCEPTED]
2 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Gromix [ACCEPTED]
1. Nick: Gromix
2. Imię: Grzesiek
3. Wiek: 23
4. Pochodzę z: Cieszyn
5. Aktualnie mieszkam w: Dom
6. Pracuję/studiuję: praca
7. W l2 grałem (serwery/klany): kto to pamieta
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: praca na 3 zmiany wie3c co tydzien o innych porach
9. Preferowane Klasy: luk, nuker, ee
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: hmm jak graliscie na ruskim offie (Godnes of Destruction)to gralem z wami
11. Czemu akurat RISEN?: Piszecie ze klan nie sklada sie z cp, co mii odpowiada pponieewaz praca na 3 zmiany utrudnia gre w cp
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): co tu pisac, zapowiada sie niezly server, dawno nie gralem dd i mam ochote pozabijac kilku graczy, o ile bedzie czym ich zabijac bo wiadomo niskie rate to samemu o sprzecik bedzie trudno,ale tu przychodzi klan mam nadzieje bi latanie z boxem na plecam mam juz po dziurki w nosie
p.s. jak to z grubszabedzie wygladac w tym klanie, (kraft itp), wszyscy beda robic na wszystkich czy moze cos ale jakies tam wieksze cp ?
2. Imię: Grzesiek
3. Wiek: 23
4. Pochodzę z: Cieszyn
5. Aktualnie mieszkam w: Dom
6. Pracuję/studiuję: praca
7. W l2 grałem (serwery/klany): kto to pamieta
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: praca na 3 zmiany wie3c co tydzien o innych porach
9. Preferowane Klasy: luk, nuker, ee
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: hmm jak graliscie na ruskim offie (Godnes of Destruction)to gralem z wami
11. Czemu akurat RISEN?: Piszecie ze klan nie sklada sie z cp, co mii odpowiada pponieewaz praca na 3 zmiany utrudnia gre w cp
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): co tu pisac, zapowiada sie niezly server, dawno nie gralem dd i mam ochote pozabijac kilku graczy, o ile bedzie czym ich zabijac bo wiadomo niskie rate to samemu o sprzecik bedzie trudno,ale tu przychodzi klan mam nadzieje bi latanie z boxem na plecam mam juz po dziurki w nosie
p.s. jak to z grubszabedzie wygladac w tym klanie, (kraft itp), wszyscy beda robic na wszystkich czy moze cos ale jakies tam wieksze cp ?
Gromix1- Guest
Re: Gromix [ACCEPTED]
Jeśli jesteś tym Gromixem który grał z nami na Nexusie SK to kurwa 3x TAK Bo z Ulmem Ciebie dawno szukaliśmy
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
To jak ten sam to nie mam pytań
Tylko szkoda że tankiem nie chcesz grać bo dobrze mi się z Tobą śmigało te RBki
Zakładaj konto odrazu to Ci prawa dam i na TS wbijaj musimy pogadać
Tylko szkoda że tankiem nie chcesz grać bo dobrze mi się z Tobą śmigało te RBki
Zakładaj konto odrazu to Ci prawa dam i na TS wbijaj musimy pogadać
Jarrod- VIP
Konto mi się jeszcze nie pojawiło... Może maila sprawdź czy coś...
Jarrod- VIP
Musisz grac tankiem bo jak nie to suportu brak
nioh nioh ^^
nioh nioh ^^
Ulmo- Clan Leader
- Liczba postów : 132
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1