DrAuua [ACCEPTED]
+13
Genno
CherryCoke
st0ne
RyaaN
Jarrod
Sevard
Alch3mik
Axac
Dreams
jh0ri
DrAuua
Fast3r
iPuff
17 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
DrAuua [ACCEPTED]
1. Nick: DrAuua/zabEx
2. Imię: Daniel
3. Wiek: 27
4. Pochodzę z: Polski
5. Aktualnie mieszkam w: Gdańsku
6. Pracuję/studiuję: pracuję
7. W l2 grałem (serwery/klany): Start na Eurece/l2Paradise, przez jakiś czas miałem swój mały klanik z garstką znajomych. Dalej bfdr, dex, cerberus, innova.. w klanach LexTalionis (RoD), UnforgiveN, HolyBlood, pewnie jeszcze jakieś pomniejsze, które szybko wyleciały mi z głowy.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: 3h to takie minimum przeważnie wieczorami + trade w pracy, czasem jednak może mnie nie być wcale gdyż mam też życie prywatne.
9. Preferowane Klasy: Preferuję support, tylko jak już go wybiorę to nie chcę mieć problemów ze znalezieniem party. Dla przykładu, każdy chce aktywnego DC na pvp ale najlepiej jakby się wykoxał sam bo 80% ludzi ciągnie za sobą swojego boxa... Lubię też grę kraftem gdyż lubię zaszaleć na ryneczku
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Tyle co wyczytałem w info
11. Czemu akurat RISEN?: Polski klan/ts, nie trzeba być nolifem, spore zainteresowanie, ninja party (lubię frapsa, ale nie wiem na ile mi pozwoli na to komp bo na tym jeszcze nie testowałem - w ostateczności będę musiał sobie kupić dysk SDD żeby to jakoś chodziło), mimo że nie ma presji to może wyjść coś dobrego z tego.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Staram się dopasować do potrzeb klanu żeby współpracowało się nam jak najlepiej. Zdolny do poświęceń o ile nie jest to zwykłe wykorzystywanie. Swoją nieobecność w grze staram się nadrobić tradem co daje mi możliwość szybszego rozwoju lub pomocy.
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Prezydent Gdańska
2. Imię: Daniel
3. Wiek: 27
4. Pochodzę z: Polski
5. Aktualnie mieszkam w: Gdańsku
6. Pracuję/studiuję: pracuję
7. W l2 grałem (serwery/klany): Start na Eurece/l2Paradise, przez jakiś czas miałem swój mały klanik z garstką znajomych. Dalej bfdr, dex, cerberus, innova.. w klanach LexTalionis (RoD), UnforgiveN, HolyBlood, pewnie jeszcze jakieś pomniejsze, które szybko wyleciały mi z głowy.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: 3h to takie minimum przeważnie wieczorami + trade w pracy, czasem jednak może mnie nie być wcale gdyż mam też życie prywatne.
9. Preferowane Klasy: Preferuję support, tylko jak już go wybiorę to nie chcę mieć problemów ze znalezieniem party. Dla przykładu, każdy chce aktywnego DC na pvp ale najlepiej jakby się wykoxał sam bo 80% ludzi ciągnie za sobą swojego boxa... Lubię też grę kraftem gdyż lubię zaszaleć na ryneczku
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Tyle co wyczytałem w info
11. Czemu akurat RISEN?: Polski klan/ts, nie trzeba być nolifem, spore zainteresowanie, ninja party (lubię frapsa, ale nie wiem na ile mi pozwoli na to komp bo na tym jeszcze nie testowałem - w ostateczności będę musiał sobie kupić dysk SDD żeby to jakoś chodziło), mimo że nie ma presji to może wyjść coś dobrego z tego.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Staram się dopasować do potrzeb klanu żeby współpracowało się nam jak najlepiej. Zdolny do poświęceń o ile nie jest to zwykłe wykorzystywanie. Swoją nieobecność w grze staram się nadrobić tradem co daje mi możliwość szybszego rozwoju lub pomocy.
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Prezydent Gdańska
DrAuua.- Guest
Re: DrAuua [ACCEPTED]
ja jestem za:) (zabex) nick cos kojarze:) tez gralem w lextalionis moze dlatego:)
iPuff- Klanowicz
- Liczba postów : 15
Przeczytaj dokladnie regulamin i wypelnij dokladnie punkt 13 ;]
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
zgadnij jak mówią na prezydenta Gdańska
DrAuua- Liczba postów : 57
Bo kur... mieszkajac na 2 koncu PL bede wiedzial jak mowia tam na jakiegos wiesniaka ...
jh0ri- Klanowicz
- Liczba postów : 108
no to Budyń i jest git.
bez spiny.
bez spiny.
Ode mnie + bo kolega może grać se, jak sam napisał z reszta;)
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
^^
To te lexy co bez zerga nic nie znaczyli?
https://www.youtube.com/watch?v=kDC5x1YNIu4
Axac- Liczba postów : 24
Hej Doktorku to z Tobą grałem jakiś czas w klanie HolyBlood na serwerze L2 innova RU OFF kronika GoD ??? Miałem nick: Panaceuta btw. jak tam Diablo 3:)
Sevard- Klanowicz
- Liczba postów : 13
Dr to jaka klasa najbardziej odpowiada? :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
BaniSh wrote:CherryCoke wrote:Kolego wybierając SE zyskujesz party exp z CherryCoke/Dago + ten sam skład na ninja pvp : )
+ za podanie : D
czym byś nie grał to będę na + i tak połowa ludzi zniknie po jakimś czasie
Zniknie albo wgl sie nie pojawi bo tak raczej bedzie : ) wystartuje server to zobaczymy : )
jh0ri- Klanowicz
- Liczba postów : 108
Unforgiven tam gdzie MagiC liderem ?
RyaaN- Klanowicz
- Liczba postów : 15
Nie ukrywam że SWS nam potrzebny bardzo
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Na to wygląda...Axac wrote:To te lexy co bez zerga nic nie znaczyli?
siema Alchemik, ktos z qqsquad jeszcze?Alch3mik wrote:łO Boshe kolejny znajomy ... +
siema, tak graliśmy razem, d3 nuda... nie ma pvp :<Sevard wrote:Hej Doktorku to z Tobą grałem jakiś czas w klanie HolyBlood na serwerze L2 innova RU OFF kronika GoD ??? Miałem nick: Panaceuta btw. jak tam Diablo 3:)
jak grałem to Sepsa jakby przejął stery bo "MagLc" miał coś tam na głowie. czasem się pojawiał. grałem chyba pp albo cardiRyaaN wrote:Unforgiven tam gdzie MagiC liderem ?
Rozmawiałem z Dago o SE wczoraj, ale generalnie to mogę grać wszystkim byle mi się to opłacało.Jarrod wrote:Nie ukrywam że SWS nam potrzebny bardzo
Zakładam że jak wybiorę najbardziej niechcianą klasę to będę miał party zaraz po zalogowaniu
Zrobię to co będzie bardziej potrzebne dla klanu, musicie teraz się dogadać
ja bym wolal zebys wybral klase, w ktorej najlepiej sie czujesz.
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
No to nie licho wyzwanie nam dałes , ja jestem osobiście za Se bo mamy ich tylko 3 , reszta wyrazi swoją opinie : P btw do ciebie należy decyzja czym chcesz grać : D
CherryCoke- Klanowicz
- Liczba postów : 178
ale mam wplyw na ludzi wow xd
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Axac wrote:To te lexy co bez zerga nic nie znaczyli?
o leże tam na glebie
Genno- Klanowicz
- Liczba postów : 7
Mogę grać ogólnie rozumianym supportem pod warunkiem że nikt mi nie powie że support może się koxać sam (wiem że może, ale nie na tym polega gra zespołowa, po to ludzie poświęcają mi swój czas, żebym mógł się odwdzięczyć kiedy będzie trzeba).
Ostatnio grane: Cardi/DC/BD/kraft
Preferuję raczej aktywną grę supportem, jednak czasem zdarzają się wypadki że trzeba przyafkować - oczywiście jeśli jest ku temu sposobność.
Podsumowując, czerpię przyjemność z gry jakimkolwiek supportem więc mam możliwość pozostawić Wam wybór. Jak chcecie zrezygnować z tego wyboru to określę się za parę postów.
Ostatnio grane: Cardi/DC/BD/kraft
Preferuję raczej aktywną grę supportem, jednak czasem zdarzają się wypadki że trzeba przyafkować - oczywiście jeśli jest ku temu sposobność.
Podsumowując, czerpię przyjemność z gry jakimkolwiek supportem więc mam możliwość pozostawić Wam wybór. Jak chcecie zrezygnować z tego wyboru to określę się za parę postów.
Może OL? Tego nigdy za mało
Mido- Moderator
- Liczba postów : 110
Re:
Mido wrote:Może OL? Tego nigdy za mało
ja znam go z biszopa i wsumie nie bylo najgorzej. ale niech gra czym tam chce
Alch3mik- Klanowicz
- Liczba postów : 67
Mido wrote:Może OL? Tego nigdy za mało
Nie załamuj mnie ilość OL to max ilosc full mage party ...
Debufy OL tylko po ench czyli 85...wiec OL zbędny totalnie.
Potrzeba BP x 200 w porównaniu do OL.
GL
sobek- Klanowicz
- Liczba postów : 106
To ja napisze tak.
A co powiesz na propheta.
Będziesz jedynym "żywym" prophetem.
A jak będziesz miał 83 i CC - to już będzie kosmos - każdy będzie chciał mieć tego bufa - a dagerzy to już w ogóle.
A jak będziesz miał 83 i CC - to już będzie kosmos - każdy będzie chciał mieć tego bufa - a dagerzy to już w ogóle.
Targenor- Klanowicz
- Liczba postów : 21
CC TROLOLOLOTargenor wrote:To ja napisze tak.
RazZzaC- Klanowicz
- Liczba postów : 35
Page 1 of 2 • 1, 2
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 2