Nerro [ACCEPTED]
+10
Mordrag
Cassiopeia
Alch3mik
ryoshin
r3volution
Fast3r
Jarrod
st0ne
jh0ri
Nerro
14 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Nerro [ACCEPTED]
1. Nick: Nerro
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 20
4. Pochodzę z: Tychów (woj. śląskie)
5. Aktualnie mieszkam w: Tychach
6. Pracuję/studiuję: nauke zakończyłem już, a zawodowo jestem piłkarzem w szerokiej kadrze pierwszo ligowego klubu
7. W l2 grałem (serwery/klany): exi,azarath, RPG x5,(dex)Nostalgia,Celes,Graveland,Paradise,Nannax75,Abyss, bylo kilka serwerów także ruskich Fire Point i klika lov ratów ..
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: od poniedziałku do piatku nie jestem w stanie byc online miedzy godzinami 11:00-13:00 bo mam treningi (praca).
9. Preferowane Klasy: no jestem typem człowieka ktory nie przepada za graniem stojacym i nic nie robiacym supportem, wiec moge powiedziec ze ogarniam Necro/Sh/Dagger/tank
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:kolega podrzucił mi linka do waszego forum troche poczytałem i zobaczyłem że gra z wami kilka osób które kojarze jak np st0na o ile to jest on z Fire Pointa
11. Czemu akurat RISEN?: no więc nie gracie w systemie CP dla mnie to jest idealnie dlatego bo mam taka a nie inna prace i nie moge byc zawsze o tych samych godzinach online a tak samo mam zycie osobiste a nie tylko granie z CP clan polski z duza iloscia graczy wiec sadze ze bedziemy mieli tak samo duze szanse na CH ^^ no i najwazniejsze znam czy tam kojarze kilka osob po nickach (jezeli nie wysililem się za bardzo to napiszcie to sie bardziej wysile)
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): ''odpowiednim kandydatem do naszej POJEBANEJ kompaniji'' nikt nie powiedzial ze jestem normalny wiec sadze ze bede pasowac a tak naprawde, jestem aktywnym i doswiadczonym graczem, jestem taka osoba ktora woli pomuc najpierw koledze z Clanu a potem zajac sie swoimi sprawami, jestem aktywny w 100% na siege, epikach itp, potrafie sie dostosowac do tego czego oczekuje odemnie clan. Nie ma ze mna nigdy problemu
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Tak przeczytalem regulamin i go akceptuje, kisiel.
2. Imię: Patryk
3. Wiek: 20
4. Pochodzę z: Tychów (woj. śląskie)
5. Aktualnie mieszkam w: Tychach
6. Pracuję/studiuję: nauke zakończyłem już, a zawodowo jestem piłkarzem w szerokiej kadrze pierwszo ligowego klubu
7. W l2 grałem (serwery/klany): exi,azarath, RPG x5,(dex)Nostalgia,Celes,Graveland,Paradise,Nannax75,Abyss, bylo kilka serwerów także ruskich Fire Point i klika lov ratów ..
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: od poniedziałku do piatku nie jestem w stanie byc online miedzy godzinami 11:00-13:00 bo mam treningi (praca).
9. Preferowane Klasy: no jestem typem człowieka ktory nie przepada za graniem stojacym i nic nie robiacym supportem, wiec moge powiedziec ze ogarniam Necro/Sh/Dagger/tank
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:kolega podrzucił mi linka do waszego forum troche poczytałem i zobaczyłem że gra z wami kilka osób które kojarze jak np st0na o ile to jest on z Fire Pointa
11. Czemu akurat RISEN?: no więc nie gracie w systemie CP dla mnie to jest idealnie dlatego bo mam taka a nie inna prace i nie moge byc zawsze o tych samych godzinach online a tak samo mam zycie osobiste a nie tylko granie z CP clan polski z duza iloscia graczy wiec sadze ze bedziemy mieli tak samo duze szanse na CH ^^ no i najwazniejsze znam czy tam kojarze kilka osob po nickach (jezeli nie wysililem się za bardzo to napiszcie to sie bardziej wysile)
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): ''odpowiednim kandydatem do naszej POJEBANEJ kompaniji'' nikt nie powiedzial ze jestem normalny wiec sadze ze bede pasowac a tak naprawde, jestem aktywnym i doswiadczonym graczem, jestem taka osoba ktora woli pomuc najpierw koledze z Clanu a potem zajac sie swoimi sprawami, jestem aktywny w 100% na siege, epikach itp, potrafie sie dostosowac do tego czego oczekuje odemnie clan. Nie ma ze mna nigdy problemu
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Tak przeczytalem regulamin i go akceptuje, kisiel.
Nerro- Liczba postów : 4
Re: Nerro [ACCEPTED]
+ za podanie
- za to ze Miedz legnica przegrala z wami 1:0 : )
- za to ze Miedz legnica przegrala z wami 1:0 : )
jh0ri- Klanowicz
- Liczba postów : 108
tak to ja
+ za kisiel
Ogolnie na tak
+ za kisiel
Ogolnie na tak
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
Jesteś pewien że kisiel ? :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Na tak
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
no jestem typem człowieka ktory nie przepada za graniem stojacym i nic nie robiacym supportem
Podejście do supportu trochę lekceważące, ale jeżeli będziesz go koxał to raczej problemu nie będzie, mogę stać i nic Ci nie robić ...
r3volution- Klanowicz
- Liczba postów : 67
Szczególnie interesująco wygląda pvp z afkującym bishopem, nic nierobiącym EE, tancerzem na autoclikerze i wckiem, ktory nie ma ore na cova. ehh ci piłkarze.
ryoshin- Klanowicz
- Liczba postów : 80
Re:
r3volution wrote:no jestem typem człowieka ktory nie przepada za graniem stojacym i nic nie robiacym supportem
Podejście do supportu trochę lekceważące, ale jeżeli będziesz go koxał to raczej problemu nie będzie, mogę stać i nic Ci nie robić ...
W imieniu supportu klanu Risen ... FOCH !!! xD
Alch3mik- Klanowicz
- Liczba postów : 67
Takie rzeczy działy się i będą siędziaćryoshin wrote:Szczególnie interesująco wygląda pvp z afkującym bishopem, nic nierobiącym EE, tancerzem na autoclikerze i wckiem, ktory nie ma ore na cova. ehh ci piłkarze.
+ za następną osobę ze śląska
Cassiopeia- Klanowicz
- Liczba postów : 70
Support bardzo duzo sie rusza i robi, szczegolnie od gf (wc, ol)
a co do rekruta to moge dac +
a co do rekruta to moge dac +
Mordrag- Klanowicz
- Liczba postów : 47
na nie ponieważ Miedz legnica przegrala z wami 1:0 ^^
BOni- Klanowicz
- Liczba postów : 8
ładne podanie , plusik za piłkę + widzę że gdyby nas zebrać to na orliku 6v6 można pograć : D
CherryCoke- Klanowicz
- Liczba postów : 178
r3volution wrote:no jestem typem człowieka ktory nie przepada za graniem stojacym i nic nie robiacym supportem
Chodzi mi o to że wole być DD expić ten support a nie stać buffować, podnosić dropa i ''grać'' wtedy jak jest PvP. Granie supportem jak dla mnie jest nudne dlatego nie podejmuje się tego
nom jedni wola grac supportem inni dd wazne zeby kazdy gral tym czym potrafi i lubi bo wpychac na sile komus postac to mija sie z celemNerro wrote:r3volution wrote:no jestem typem człowieka ktory nie przepada za graniem stojacym i nic nie robiacym supportem
Chodzi mi o to że wole być DD expić ten support a nie stać buffować, podnosić dropa i ''grać'' wtedy jak jest PvP. Granie supportem jak dla mnie jest nudne dlatego nie podejmuje się tego
KONOPIA- Klanowicz
- Liczba postów : 100
xSalvatore wrote:Jaki nick na rpg, i kim grałeś? x15?
Ponawiam pytanie powyżej.
Guest- Guest
xSalvatore wrote:xSalvatore wrote:Jaki nick na rpg, i kim grałeś? x15?
Gralem tam SK, miałem bodajże nick Dr0psiK gralem tam ze znajomymi z reala i gralismy tylko poznymi wieczorami i bylismy w jakims lol clanie tak by troche warow bylo. Wiec nie bedziesz mnie kojarzyl zapewne bo z nikim innym w pt nie biegalem tylko z ziomkami
zaraz dostaniesz sygne ze swoimi wynikamiNerro wrote:xSalvatore wrote:xSalvatore wrote:Jaki nick na rpg, i kim grałeś? x15?
Gralem tam SK, miałem bodajże nick Dr0psiK gralem tam ze znajomymi z reala i gralismy tylko poznymi wieczorami i bylismy w jakims lol clanie tak by troche warow bylo. Wiec nie bedziesz mnie kojarzyl zapewne bo z nikim innym w pt nie biegalem tylko z ziomkami
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Zatem jaką klasą na Empire chcesz grać?
Jarrod- VIP
Jarrod wrote:Zatem jaką klasą na Empire chcesz grać?
Bym sie ucieszyl jakbym mogl zagrac SH
Zatem SH accepted
Jarrod- VIP
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1