Zorax [ACCEPTED]
3 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Zorax [ACCEPTED]
1. Nick:Zorax
2. Imię:Michał
3. Wiek:26
4. Pochodzę z:Dąbrowica ok. Lublina
5. Aktualnie mieszkam w: jw
6. Pracuję/studiuję:Pracuje jako ogrodnik
7. W l2 grałem (serwery/klany): frytka/dexy/rpg/DN/hydra
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: to zależy w okresie jesiennym od 18-24 a w okresie zimowym nolife mode on ponieważ konczy sie sezon dla ogrodnika
9. Preferowane Klasy:Bish
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: hmmm Risen klan znam z rpg chyba na dexie byliscie a tak ogolnie nie za bardzo
11. Czemu akurat RISEN?: a czemu nie, zalezy mi na dobrej zabawie i dobrym pvp mpvp i epickach i gra bez cisnienia
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Dlaczego ja bo kto inny bedzie was leczyl jak nie ja a Bish nolifer w zimie przyda wam sie
Pozdrawiam Zorax
2. Imię:Michał
3. Wiek:26
4. Pochodzę z:Dąbrowica ok. Lublina
5. Aktualnie mieszkam w: jw
6. Pracuję/studiuję:Pracuje jako ogrodnik
7. W l2 grałem (serwery/klany): frytka/dexy/rpg/DN/hydra
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: to zależy w okresie jesiennym od 18-24 a w okresie zimowym nolife mode on ponieważ konczy sie sezon dla ogrodnika
9. Preferowane Klasy:Bish
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: hmmm Risen klan znam z rpg chyba na dexie byliscie a tak ogolnie nie za bardzo
11. Czemu akurat RISEN?: a czemu nie, zalezy mi na dobrej zabawie i dobrym pvp mpvp i epickach i gra bez cisnienia
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Dlaczego ja bo kto inny bedzie was leczyl jak nie ja a Bish nolifer w zimie przyda wam sie
Pozdrawiam Zorax
Guest- Guest
Re: Zorax [ACCEPTED]
Ja jestem za!! Wkońcu bp!!!!
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Zaaaaaaa+++++++++ BP
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Accept za BP