Kaleniatch [ACCEPTED]
+4
Tski
Grom
zorgzor
kaleniatch
8 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Kaleniatch [ACCEPTED]
1. Nick:kaleniatch
2. Imię:michał
3. Wiek:25
4. Pochodzę z:Bydgoszczy
5. Aktualnie mieszkam w:Bydgoszczy
6. Pracuję/studiuję:Bezrobotny/po studiach
7. W l2 grałem (serwery/klany):niepamietam , nie gralem od jakichs 2 lat
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:0-16h/no life
9. Preferowane Klasy:sps -dlaczego ? bo wlasnie tym chcialem grac teraz . (supportem nie gram bo jak dd sie opierdala to mnie szlag trafia)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:nie znam nie slyszalem
11. Czemu akurat RISEN?:klan wydaje sie byc sensowny , choc pieprzona biurokracja robi niemile pierwsze wrazenie (jak dotad podanie z jajcem uchodzilo mi na sucho w ciagu siedmiu lat musialem ich napisac az 2 i to byla tylko formalnosc tak wiec to jest dla mnie troche ponizajace)
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):jak juz wczesniej mowilem jestem pojebany, w innych klanach bylo cos takiego jak przyjmowanie na probe zwykle sie sprawdzalem, o grze wiem prawie wszystko jestem wolnym ptakiem ale jak potrzeba pomocy to sie dolaczam . nie twierdze ze jestem niezbedny ale jako czlonek klanu na pewno nieraz sie przydam i pomimo tej szopki ja naprawde jestem mily gosc
13. przeczytalem i akceptuje regulamin ,licze na szybką odpowiedz tak/nie tak czy siak spotkamy sie na polu bitwy
2. Imię:michał
3. Wiek:25
4. Pochodzę z:Bydgoszczy
5. Aktualnie mieszkam w:Bydgoszczy
6. Pracuję/studiuję:Bezrobotny/po studiach
7. W l2 grałem (serwery/klany):niepamietam , nie gralem od jakichs 2 lat
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:0-16h/no life
9. Preferowane Klasy:sps -dlaczego ? bo wlasnie tym chcialem grac teraz . (supportem nie gram bo jak dd sie opierdala to mnie szlag trafia)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:nie znam nie slyszalem
11. Czemu akurat RISEN?:klan wydaje sie byc sensowny , choc pieprzona biurokracja robi niemile pierwsze wrazenie (jak dotad podanie z jajcem uchodzilo mi na sucho w ciagu siedmiu lat musialem ich napisac az 2 i to byla tylko formalnosc tak wiec to jest dla mnie troche ponizajace)
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):jak juz wczesniej mowilem jestem pojebany, w innych klanach bylo cos takiego jak przyjmowanie na probe zwykle sie sprawdzalem, o grze wiem prawie wszystko jestem wolnym ptakiem ale jak potrzeba pomocy to sie dolaczam . nie twierdze ze jestem niezbedny ale jako czlonek klanu na pewno nieraz sie przydam i pomimo tej szopki ja naprawde jestem mily gosc
13. przeczytalem i akceptuje regulamin ,licze na szybką odpowiedz tak/nie tak czy siak spotkamy sie na polu bitwy
Last edited by kaleniatch on Sun Oct 07, 2012 3:12 am; edited 7 times in total
kaleniatch- Klanowicz
- Liczba postów : 16
Re: Kaleniatch [ACCEPTED]
troche takie podanke na "odwalcie sie jestem zajebisty "
zorgzor- Klanowicz
- Liczba postów : 189
w sumie tak
kaleniatch- Klanowicz
pamietaj ze nie ma najlepszych, kazdy robi bledy i kazdy sie uczy, kazdy gdzie byl najlepszy a gdzies najgorszy, nowy server nowe zycie powodzenia i czekamy Cl'i na obmyslenie
zorgzor- Klanowicz
zorgzor wrote:pamietaj ze nie ma najlepszych, kazdy robi bledy i kazdy sie uczy, kazdy gdzie byl najlepszy a gdzies najgorszy, nowy server nowe zycie powodzenia i czekamy Cl'i na obmyslenie
stfu "Ja jestem najlepszy"
Grom- Klanowicz
- Liczba postów : 53
www.youtube.com/user/KalenIatch takie male info co lubie
kaleniatch- Klanowicz
-
skupmy się na supportach, co nam po kolejnym nuku skoro na siege/pvp będzie latał z buffem od kury... Do tego podanie na odwal, nie czytając nawet szablonu
sry bro
skupmy się na supportach, co nam po kolejnym nuku skoro na siege/pvp będzie latał z buffem od kury... Do tego podanie na odwal, nie czytając nawet szablonu
sry bro
Tski- Klanowicz
- Liczba postów : 29
z buffem od ol'a jak juz (lub ch buff ,jak kazdy wie co ma robic i klan jest dobze nakoksowany to kazdy zamek mozna w 20 minut zdobyc ) .
czytalem szablon i wszystkie inforamcje wymagane sa zawarte , i simply dont care .
wyslalem podanie reszta zalezy od was jak mnie nie chcecie to nie bede sie narzucal
czytalem szablon i wszystkie inforamcje wymagane sa zawarte , i simply dont care .
wyslalem podanie reszta zalezy od was jak mnie nie chcecie to nie bede sie narzucal
kaleniatch- Klanowicz
Tski wrote:-
sry bro
Proszę się nie przejmować takimi odpowiedziami decyzyjny głos ma kto inny
Jak dla mnie - zaproponuj inną klasę postaci i się zobaczy
iru1337- Moderator
- Liczba postów : 47
napisz podanie wedlug wzoru.
https://l2risen.rpg-board.net/t3-wzor-podania
Po to on jest zeby kazdy go uzyl, bez wyjatkow.
https://l2risen.rpg-board.net/t3-wzor-podania
Po to on jest zeby kazdy go uzyl, bez wyjatkow.
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
jak narazie dla mnie to NIE
takie podanie jak na wzorze robi się 1 min, a Ty to ojebałeś
takie podanie jak na wzorze robi się 1 min, a Ty to ojebałeś
BaniSh- Klanowicz
- Liczba postów : 30
jak chcesz byc z nami, to masz pokazac to przez podanie przynajmniej, jako pierwszy krok.... opisac czemu mamy cie wziasc. Ale jak masz takie pierwsze podejscie to znaczy na serio nie masz zamiaru grac z ludzmi wiec na NIE
zorgzor- Klanowicz
dajcie namiary na ts bo jestem nie ogarem i nie wiem gdzie te info jest ^^
BOnii- Guest
Kaleniatch napisz wg wzoru. Po podaniu można sobie wyrobić pierwsze wrażenie o osobie, bo przecież ani nigdy nie graliśmy ani nic zatem jeżeli chcesz grać z nami a wydajesz się być sensowny rzuć okiem na podanko, Ctrl C, Ctlr V i wypełnij I regulamin warto przeczytać abyś wiedział na czym stoisz, jestem względnie na Tak ale to "względnie" zależy czy się zastosujesz do naszych wymagać czy chcesz być wolnym ptakiem Choice is Urs
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
chyba olal nas za slabi jestesmy mu....
zorgzor- Klanowicz
Zorgu ogarniaj Przecież poprawił
A tak z ciekawości czemu SPS a nie np SH ? :> Bo atm mamy 6 SPS a tylko 3 SH
A tak z ciekawości czemu SPS a nie np SH ? :> Bo atm mamy 6 SPS a tylko 3 SH
Jarrod- VIP
zaznaczam ze wszystko co pisze trzeba brac pół żartem , pół serio odpowiedz na twoje pytanie jest zawarte w podaniu ,gdyby to ciagnac dalej mozna by powiedziec ze lubie elfy ale to by zabrzmialo dziwnie pozatym cs>damage
Last edited by kaleniatch on Sun Oct 07, 2012 3:20 am; edited 1 time in total
kaleniatch- Klanowicz
to jest zart czy serio ? bo jak serio to logicznie myslac osobie niema roznicy gdzie byc.... a jak nie ma roznicy gdzie byc to i z kim byc i co robic....wyslalem podanie reszta zalezy od was jak mnie nie chcecie to nie bede sie narzucal
zorgzor- Klanowicz
nie lubie sie powtarzac ale zrobie dla ciebie wyjatek nieznam was niemoge powiedziec czy u was bedzie zajebiscie bo po prostu was nieznam jeszcze , ale z checia was poznam
od tego jest jak juz wczesniej pisalem okres probny z podania niczego sie tak naprawde nie dowiesz
od tego jest jak juz wczesniej pisalem okres probny z podania niczego sie tak naprawde nie dowiesz
kaleniatch- Klanowicz
Kredyt udzielony No to wpisuje SPSa
Jarrod- VIP
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1