Clarscon [ACCEPTED]
3 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Clarscon [ACCEPTED]
1. Nick: Cos wymysle :]
2. Imię: Łukasz
3. Wiek:24
4. Pochodzę z: Tczew
5. Aktualnie mieszkam w:Tczew
6. Pracuję/studiuję: Pracuje, system 4 - brygadowy ;]
7. W l2 grałem (serwery/klany): serwery, wymienie kilka bo wszystkich napewno nie pamietam, zaczynalem od paradise, potem przewinely sie jakies celesy, nanaki cos takiego.... w miedzy czasie chwila na dexie itd.
8. Dziennie gram (ile h?): Zalezy od pracy, sa dni ze tylko 2 godzinki zagram, ale sa dni ze 12 godzin praktycznie non stop (zalezne od pracy ;] )
9. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Nic nie slyszalem, ale chetnie was poznam
10. Czemu akurat RISEN?: Szukam polskiego, international clanu
11. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Jestem juz znudzony szukaniem ciagle serwera/ klanu .... lineage2.ru strasznie mnie zawiodl, ustawienia itd. sa ok (procz spoila) ale brak comunity chociazby angielskiego zabije ten serwer predzej czy pozniej. :]
Chcialbym poprostu sobie pograc.
Najwieksze doswiadczenie mam warlockiem :] Ale baaaaardzo chetnie zagralbym takze innymi klasami. Ale tak czy inaczej sumoner najbardziej pasuje do mojego trybu zycia
Ps. Czemu tutaj brak podan ? Jestem pierwszy?
Ps2. Ile juz macie zadeklarowanych graczy ?
2. Imię: Łukasz
3. Wiek:24
4. Pochodzę z: Tczew
5. Aktualnie mieszkam w:Tczew
6. Pracuję/studiuję: Pracuje, system 4 - brygadowy ;]
7. W l2 grałem (serwery/klany): serwery, wymienie kilka bo wszystkich napewno nie pamietam, zaczynalem od paradise, potem przewinely sie jakies celesy, nanaki cos takiego.... w miedzy czasie chwila na dexie itd.
8. Dziennie gram (ile h?): Zalezy od pracy, sa dni ze tylko 2 godzinki zagram, ale sa dni ze 12 godzin praktycznie non stop (zalezne od pracy ;] )
9. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Nic nie slyszalem, ale chetnie was poznam
10. Czemu akurat RISEN?: Szukam polskiego, international clanu
11. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Jestem juz znudzony szukaniem ciagle serwera/ klanu .... lineage2.ru strasznie mnie zawiodl, ustawienia itd. sa ok (procz spoila) ale brak comunity chociazby angielskiego zabije ten serwer predzej czy pozniej. :]
Chcialbym poprostu sobie pograc.
Najwieksze doswiadczenie mam warlockiem :] Ale baaaaardzo chetnie zagralbym takze innymi klasami. Ale tak czy inaczej sumoner najbardziej pasuje do mojego trybu zycia
Ps. Czemu tutaj brak podan ? Jestem pierwszy?
Clarcson- Guest
Re: Clarscon [ACCEPTED]
Clarcson wrote:Ps. Czemu tutaj brak podan ? Jestem pierwszy?
Nowe forum. Wystartowało wczoraj. Zadeklarowanych 50+
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
Osob jest sporo nie jestes pierwszy tylko to jest nowe forum ktore dziala 1 dzien. Na wczesniejszym bylo juz ponad 20 podan takze nie martw sie.
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Spoko :]
To czekam na pytania od was :]
Martwilem sie poprostu ze nie bedzie nawet 1 party Ale ok, cofam pytanie
A co do ts'a jestem bardziej sluchaczem ze wzgledu na corke i zone :] Ale jak trzeba to zabieram glos, wiec bez obaw ;]
To czekam na pytania od was :]
Martwilem sie poprostu ze nie bedzie nawet 1 party Ale ok, cofam pytanie
A co do ts'a jestem bardziej sluchaczem ze wzgledu na corke i zone :] Ale jak trzeba to zabieram glos, wiec bez obaw ;]
Clarcson- Guest
1. Na paradise jak grales pamietasz klan Pretorians albo gracza Wshiper/Astaroth?
2. Jak z Tczewa jestes to pewnie i impulsa kojarzysz
3. A dodatkowo to pewnie i Jakub Goeck (statek) powinien byc ci znany :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Jarrod wrote:1. Na paradise jak grales pamietasz klan Pretorians albo gracza Wshiper/Astaroth?
1. Pretorians, kojazy mi sie cos ze to chyba dosyc ownujacy klan byl ;] Ale przypominam ze tam zaczynalem i kilka lat temu to bylo
2. Impulska kojaze oczywiscie Ale gralem na Krypcie (pol-net, vectra) serwer, gdzie zreszta bylem adminem dlugi czas, ale z impulsa oprocz niego jeszcze dzemika znam
3. Z kuba gralem kilka razy, ale ogolnie znam go z widzenia :] Na impulsie bardzo malo gralem ale zdaje sobie sprawe ze swego czasu byl to jeden z najlepszych serwerow cs :]
4. A moge wiedziec co Cie laczy z 2 ostatnimi punktami ? :]
Clarcson- Guest
Napisz nam jeszcze jaką klasą chcesz grać. Zapomniałem dodać do wzoru podania.
st0ne- Admin
Jakbys sie spytal statka albo dzema o mnie to napewno by Ci powiedzieli kto ich z AWP zawsze na impulsie karal
Jarrod- VIP
Mowilem o sumonerach , na nich mam najwieksze parcie. Bardzo chetnie bym sprobowal elemental sumonera. Przydatny w pt magow :-) ewentualnie warlocka :-) ps malo potrzebny :-) ale oczywiscie jestem otwarty na propozycje :-) panowie a jak jest z dual boxem na serwie ?
clarcson- Guest
To już chyba wg uznania Tylko mało nuków niestety w klanie będzie Ale ES ładnie miecie na oly i jak już się magnusa dorobisz
Jarrod- VIP
To jeżeli wszystko ustalone, załóż konto na forum i obserwuj newsy zapraszamy na TS.
st0ne- Admin
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1