Nois [ACCEPTED]
+8
Dreams
Jarrod
Kondziu
Adriel
st0ne
Alch3mik
POGO
Nois
12 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Nois [ACCEPTED]
1. Nick: Nois
2. Imię: Tobiasz
3. Wiek: 20
4. Pochodzę z: ok. Oleśnicy
5. Aktualnie mieszkam w: ok. Oleśnicy
6. Pracuję/studiuję: pracuję + studiuję
7. W l2 grałem (serwery/klany):od początku Innova Aria nick Nois (klany Bespin, pózniej Hellkeepers)
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: ok 5h 15-18 przerwa na real i 20-23
9. Preferowane Klasy: jak zawsze jakiś magus, sh lub sps
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: z forum rpg club
11. Czemu akurat RISEN?: ponieważ widzę ze jesteście bardzo zorganizowani a dla mnie to ogromny plus, nienawidzę zmieniać klanu nawet gdy bardzo źle się dzieje, taki już jestem. Poza tym liczy się dla mnie atmosfera i ludzie bo to najważniejsze w mmo.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Dlaczego ja ?? proste, bo to ja lubię ludzi wesołych, z lekkim rozpierdzielem w głowie takich specyficznych. Chcę was wszystkich poznać od największych do maluteńkich. Wiem ze w L2 mam małe doświadczenie bo tylko pół roczne, lecz mam taki magiczny amulet google zwanym, a na serio na Arii nikt mi nie uwierzył gdy powiedziałem ze Nois był moją pierwsza postacią w świecie l2. Trochę wiedzy musiałem nadrobić więc zanim ściąłem l2 to prawie całe lineage2-info przewertowałem. A poza tym już was lubię, choćby za ładne forum
2. Imię: Tobiasz
3. Wiek: 20
4. Pochodzę z: ok. Oleśnicy
5. Aktualnie mieszkam w: ok. Oleśnicy
6. Pracuję/studiuję: pracuję + studiuję
7. W l2 grałem (serwery/klany):od początku Innova Aria nick Nois (klany Bespin, pózniej Hellkeepers)
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: ok 5h 15-18 przerwa na real i 20-23
9. Preferowane Klasy: jak zawsze jakiś magus, sh lub sps
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: z forum rpg club
11. Czemu akurat RISEN?: ponieważ widzę ze jesteście bardzo zorganizowani a dla mnie to ogromny plus, nienawidzę zmieniać klanu nawet gdy bardzo źle się dzieje, taki już jestem. Poza tym liczy się dla mnie atmosfera i ludzie bo to najważniejsze w mmo.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Dlaczego ja ?? proste, bo to ja lubię ludzi wesołych, z lekkim rozpierdzielem w głowie takich specyficznych. Chcę was wszystkich poznać od największych do maluteńkich. Wiem ze w L2 mam małe doświadczenie bo tylko pół roczne, lecz mam taki magiczny amulet google zwanym, a na serio na Arii nikt mi nie uwierzył gdy powiedziałem ze Nois był moją pierwsza postacią w świecie l2. Trochę wiedzy musiałem nadrobić więc zanim ściąłem l2 to prawie całe lineage2-info przewertowałem. A poza tym już was lubię, choćby za ładne forum
Nois- Klanowicz
- Liczba postów : 6
Re: Nois [ACCEPTED]
bardzo pozytywna "postac" jestem za ;p
POGO- Klanowicz
- Liczba postów : 87
no mega plus za używanie wujka google. sporo osób idzie na łatwizne i zadaje bezmyśle pytania co 5s a to wkurwia oczywiście jeżeli czegoś bys nie wiedział to odpowiedź uzyskasz
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
oj ciezko jest znalezc konkretne informacje akurat do konkretnej kroniki bo jednak sporo sie w tej grze zmienia i wtedy pomoc doswiadczonych osob jest niezbędna
POGO- Klanowicz
Jeśli chodzi o konkrety to jeszcze trochę się muszę dowiedzieć, ale ludzie grający już trochę czasu nie powinni wypytywać się o podstawy
A tak z innej beczki, mogę skądś już pobrać odpowiednia wersje l2 ?
A tak z innej beczki, mogę skądś już pobrać odpowiednia wersje l2 ?
Nois- Klanowicz
Jeżeli używasz torrentów to zapraszam pod ten link http://www.gamershell.com/download_44070.shtml
Adriel- Klanowicz
- Liczba postów : 14
Jeśli dobrze kojarze innowa to kronika GoD, także w prawdziwe L2 osoba skladajaca podanie w zasadzie nie grala ... mimo wszystko za :]
Kondziu- Klanowicz
- Liczba postów : 102
nie granie na kronice GoD ma byc jakims minusem?
przeciez to totalna porażka, co przyznaje nawet sam ncsoft ;p
przeciez to totalna porażka, co przyznaje nawet sam ncsoft ;p
POGO- Klanowicz
Nuker Coraz lepiej
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
lepiej bedzie jak bedzie SE xd
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
Dzięki Adriel za linka.
Zdaję sobie sprawę z różnicy pomiędzy GODem a innymi kronikami, lecz podstawowe rzeczy w l2 się nie zmieniły. Jak narazie l2 GOD ma dla mnie najlepsze pvp z mmo w jakie grałem, a pvp uwielbiam, wiem ze starsze kroniki mają go jeszcze wiecej i jeszcze lepsze
A co do SE to ciekawa postać lecz zdecydowanie nie dla mnie, jestem typowym magiem od zawsze.
Trzepnąć fireballa z daleka i patrzeć jak cp znika Pytanie tylko czy do pt vs pt ewentualnie mass pvp lepszy będzie sh czy sps ?
Zdaję sobie sprawę z różnicy pomiędzy GODem a innymi kronikami, lecz podstawowe rzeczy w l2 się nie zmieniły. Jak narazie l2 GOD ma dla mnie najlepsze pvp z mmo w jakie grałem, a pvp uwielbiam, wiem ze starsze kroniki mają go jeszcze wiecej i jeszcze lepsze
A co do SE to ciekawa postać lecz zdecydowanie nie dla mnie, jestem typowym magiem od zawsze.
Trzepnąć fireballa z daleka i patrzeć jak cp znika Pytanie tylko czy do pt vs pt ewentualnie mass pvp lepszy będzie sh czy sps ?
Nois- Klanowicz
Ja bym za sps'a glosowal :] Spam nukow bezcenny :]
beniek- Klanowicz
- Liczba postów : 145
Grałem i SPS i SH i powiem tak.
Do 79 obaj mniej więcej równi, nawet lepiej mi się grało SPS (cancel coś pięknego).
Ale od 79 jak dla mnie tylko i wyłącznie SH. Empowering echo po prostu robi swoje.
Podsumowując jeśli ja miałbym grać nukiem to SH.
Do 79 obaj mniej więcej równi, nawet lepiej mi się grało SPS (cancel coś pięknego).
Ale od 79 jak dla mnie tylko i wyłącznie SH. Empowering echo po prostu robi swoje.
Podsumowując jeśli ja miałbym grać nukiem to SH.
Targenor- Klanowicz
- Liczba postów : 21
Sh jest za to bardzo drogi w utrzymaniu, wind stony sa ze 3 razy drozsze od fire/water
POGO- Klanowicz
Zarówno SPS i jak i SH są dobrzy, ale moje zdanie jest takie że SPS trochę lepszy pod pvp ze względu na najlepszy cast spośród wszystkich nuków i jest duża szansa na przerwanie czaru + największa szansa na m.crit. SH oczywiście ma największą siłę i to jest według mnie najlepsze pod exp/farm ale na pvp też wycina, szczególnie z empowering echo to taki np. figther może nawet nie zdążyć dobiec.
Edit: Co do klasy to zrób kogo wolisz i w którym nuku się lepiej czujesz i tyle. W końcu chodzi o to żeby przyjemnie się grało.
Edit: Co do klasy to zrób kogo wolisz i w którym nuku się lepiej czujesz i tyle. W końcu chodzi o to żeby przyjemnie się grało.
FF- Klanowicz
- Liczba postów : 10
wtrące swoje 3 grosze i napisze to co pisałem wcześniej , każda postać jest dobra jeśli tylko człowiek który nią gra ogarnia . ale osobiście uważam że sps jest lepszy na pvp od sh ; pp
CherryCoke- Klanowicz
- Liczba postów : 178
To którego nuka mam wpisać ? :>
Jarrod- VIP
skoro najlepsze pvp miales w god to poczekaj na GF wedlug mnie w god jest najgorsze pvp ze wszystkich kronik
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
Ok, Wybieram SH
Właśnie na jeszcze lepsze pvp się napalam ...
Właśnie na jeszcze lepsze pvp się napalam ...
Nois- Klanowicz
ACCEPTED
Jarrod- VIP
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1