Tski [ACCEPTED]
5 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Tski [ACCEPTED]
1. Nick: Tski
2. Imię: Dominik
3. Wiek: 22
4. Pochodzę z: Morąg
5. Aktualnie mieszkam w: Gdańsk
6. Pracuję/studiuję: studiuję
7. W l2 grałem (serwery/klany): od ROXXy za czasów c4 przez rpg cluby, l2exy kończąc na Asimie ostanio. Z bardziej znanych klanów to Tenebrae
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: ciężko mi sprecyzować, zależy od zajęć na uczelni i jak będzie mi szło pisanie pracy inżynierskiej, ale myślę że nie będzie problemu aby znaleźć parę godzin dziennie
9. Preferowane Klasy: chciałbym zagrać zerkiem/łukiem (ostatecznie jako EE/Bish)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: nie kłamiąc nie spotkałem Was wcześniej
11. Czemu akurat RISEN?: zachęciła mnie bardzo wizja ninja akcji, non-cp systemu i wesoła atmosfera obiecana w opisie klanu
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): szukam dojrzałych ludzi z którymi będę mógł się dobrze bawić jako że l2 bez dobrego klanu jest po prostu nudne. Zmarnowałem dużo czasu na granie w tą durną grę, więc mam sporą wiedzę i kocham pvp Pozdrawiam
2. Imię: Dominik
3. Wiek: 22
4. Pochodzę z: Morąg
5. Aktualnie mieszkam w: Gdańsk
6. Pracuję/studiuję: studiuję
7. W l2 grałem (serwery/klany): od ROXXy za czasów c4 przez rpg cluby, l2exy kończąc na Asimie ostanio. Z bardziej znanych klanów to Tenebrae
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: ciężko mi sprecyzować, zależy od zajęć na uczelni i jak będzie mi szło pisanie pracy inżynierskiej, ale myślę że nie będzie problemu aby znaleźć parę godzin dziennie
9. Preferowane Klasy: chciałbym zagrać zerkiem/łukiem (ostatecznie jako EE/Bish)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: nie kłamiąc nie spotkałem Was wcześniej
11. Czemu akurat RISEN?: zachęciła mnie bardzo wizja ninja akcji, non-cp systemu i wesoła atmosfera obiecana w opisie klanu
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): szukam dojrzałych ludzi z którymi będę mógł się dobrze bawić jako że l2 bez dobrego klanu jest po prostu nudne. Zmarnowałem dużo czasu na granie w tą durną grę, więc mam sporą wiedzę i kocham pvp Pozdrawiam
Tski- Guest
Re: Tski [ACCEPTED]
Jak się na BP zdecydujesz to przyjmiemy Cię z otwartymi rękami i nie tylko
A odnośnie atmosfery to ostrzegam że bule brzucha po sesjach TS będą częste...
A odnośnie atmosfery to ostrzegam że bule brzucha po sesjach TS będą częste...
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Jak bp to ZA!
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Tski
ewentualnie jako nuk miałbym też szansę? przez ostatni rok grałem jako cardi i szczerze mówiąc jestem nieco znudzony tą postacią. Oczywiście jeżeli nie będę miał innej możliwości to zagram nim ale wolałbym jakimś damage dealerem
Tski- Guest
Tski wrote:ewentualnie jako nuk miałbym też szansę? przez ostatni rok grałem jako cardi i szczerze mówiąc jestem nieco znudzony tą postacią. Oczywiście jeżeli nie będę miał innej możliwości to zagram nim ale wolałbym jakimś damage dealerem
było trzeba nie pisać ewentualnych klas
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
Ogólnie na chwile obecna brakuje nam suppotów możemy się umówić tak że jak pojawia się inni BP (w ilości pozwalajacej na obsługę ilość PT) to zrobimy z Ciebie PRO NUKERA NAKURWIACZA! Deal ?
Jarrod- VIP
Tski
Jarrod
DEAL
poraz
studiuję Informatykę Stosowaną na PWSZ, ale magisterkę od marca będę robił na PG
DEAL
poraz
studiuję Informatykę Stosowaną na PWSZ, ale magisterkę od marca będę robił na PG
Tski- Guest
50% polakow to informatycy a 50 % to bezrobotni ho ho ho i cala polska
zorgzor- Klanowicz
- Liczba postów : 189
Zatem DEAL Accepted Załóż ACC
Jarrod- VIP
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1