Poadanie wc [ACCEPTED]
+2
Nicze
Sentrina
6 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Poadanie wc [ACCEPTED]
Nick: OverTheTop
2. Klasa: WC
3. LvL: 64
4. Armor/Weapon/Jewel: full b grade wlasnie zabieram sie za skladanie dc seta
5. Imię: Marcin
6. Wiek: 26
7. Pochodzę z: Polski
8. Pracuję/studiuję: gram
9. W l2 grałem (serwery/klany): Supremel2 Aerith x5/Free, Celes x7/Defiance, Arion x4/7, Roxy/random
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: zalezy od formy i wytrzymalosci organizmu dostepny jestem 24/7
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: nic nie slyszalem nic nie wiem tyle co z waszego opisu tu z forum no w sumie ziomek ktory gral w moim cp dolaczyl do was i mowi ze jest mial atmosfera
12. Czemu akurat RISEN?: powiem tak bardzo odpowiada mi wasz styl prowadzenia klanu oldschool pierwszy raz zagralem w cp i okazalo sie to totalnym failem dlatego mam lvl jaki mam
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): ogarniam duzo class, gralem w malych ale top PVP klanach no moze z wyjatkiem 7 to byl raczej sredni klan, tu link z celes jedyny jaki udalo mi sie odszukac https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2RKl6bE-sXI
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Tak
2. Klasa: WC
3. LvL: 64
4. Armor/Weapon/Jewel: full b grade wlasnie zabieram sie za skladanie dc seta
5. Imię: Marcin
6. Wiek: 26
7. Pochodzę z: Polski
8. Pracuję/studiuję: gram
9. W l2 grałem (serwery/klany): Supremel2 Aerith x5/Free, Celes x7/Defiance, Arion x4/7, Roxy/random
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: zalezy od formy i wytrzymalosci organizmu dostepny jestem 24/7
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: nic nie slyszalem nic nie wiem tyle co z waszego opisu tu z forum no w sumie ziomek ktory gral w moim cp dolaczyl do was i mowi ze jest mial atmosfera
12. Czemu akurat RISEN?: powiem tak bardzo odpowiada mi wasz styl prowadzenia klanu oldschool pierwszy raz zagralem w cp i okazalo sie to totalnym failem dlatego mam lvl jaki mam
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): ogarniam duzo class, gralem w malych ale top PVP klanach no moze z wyjatkiem 7 to byl raczej sredni klan, tu link z celes jedyny jaki udalo mi sie odszukac https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2RKl6bE-sXI
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Tak
OverTT- Guest
Re: Poadanie wc [ACCEPTED]
Ja za malo mamy wc. Online tez spory. Przeczytaj dokladnie regulamin bo widac ze nie czytales.
Sentrina- Liczba postów : 39
Naprawdę. To jest jedna jebana strona. Dlaczego większość nie chce nawet tego przeczytać?
Niech będzie, że jestem za.
Niech będzie, że jestem za.
Nicze- Liczba postów : 138
Nie wiem z kad wnioskujesz ze nie czytalem regulaminu. Moze po ty ze mam duzy online pkt 10 i bardzo lubie PVP pkt 13 a wasz regulamin to regulamin farmera i akceptuje go bo droga do PVP jest farma.
Poprostu nienawidze grac sam lubie pogadac jak gram po patrzenie tylko w monitor i kilikanie odmozdza. Jesli chodzi o moj online tak jestem glodny gry nie gralem prawie 3 lata teraz mam duzo czasu do konca roku i chce go wykozystac maxymalnie zeby potem grac sobie na luzie.
PS. "Kto pyta nie bladzi" a tu widze ze strzelacie bez pytanie
Poprostu nienawidze grac sam lubie pogadac jak gram po patrzenie tylko w monitor i kilikanie odmozdza. Jesli chodzi o moj online tak jestem glodny gry nie gralem prawie 3 lata teraz mam duzo czasu do konca roku i chce go wykozystac maxymalnie zeby potem grac sobie na luzie.
PS. "Kto pyta nie bladzi" a tu widze ze strzelacie bez pytanie
OverTT- Guest
OverTT wrote:Nie wiem z kad wnioskujesz ze nie czytalem regulaminu.
otoz wiemy , ze nie przeczytales regulaminu , gdyz jest w nim haczyk ... ktory wychodzi w podaniu
jak przeczytasz regulamin to jestem na +
Asmodei- Liczba postów : 59
Doczytaj regulamin, odpowiedz na ptk 13 i witamy w zespole
A jak jesteś głodny gry i dobrej zabawy to nasycisz się u nas aż Ci bokiem wyjdzie ~~
A jak jesteś głodny gry i dobrej zabawy to nasycisz się u nas aż Ci bokiem wyjdzie ~~
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Jesli chodzi ci zebym do punktu 13 wzucil moje CV i i tone przymiotnikow to i tak tego nie jestescie w stanie zweryfikowac poprzez forum nie jestem aniolem ale tez nie diablem
OverTT- Guest
Moze ujme to w jednym slowie nie jestem typem "PolskipolaczekPL"
OverTT- Guest
Ktoś ma niezłą banię dając nowe hasło do punktu 13
Usuńcie to jeśli macie i tak pokazywać palcem.
Usuńcie to jeśli macie i tak pokazywać palcem.
Guest- Guest
Płyniesz niemiłosiernie ;POverTT wrote:Jesli chodzi ci zebym do punktu 13 wzucil moje CV i i tone przymiotnikow to i tak tego nie jestescie w stanie zweryfikowac poprzez forum nie jestem aniolem ale tez nie diablem
Myśle, że gość już regulamin przeczytał ale bez ostatniego zdania . BTW kto wymyśla te hasła?
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
OverTT wrote:Moze ujme to w jednym slowie nie jestem typem "PolskipolaczekPL"
a mnie sie wydaje , ze jestes .. zmieniam zdanie na -- ... co z tego , ze WC skoro na tyle leniwy , zeby nawet regulaminu nie przeczytac ...
Sorry ale
Kod potrzebny do wypełnienia podania (pytanie nr 13): Rzęsistek pochwowy
nie jest punktem regulaminu
OverTT- Guest
OverTT wrote:
nie .... jest czescia podania
Wiec teraz sam sobie zaprzeczasz gz
Ok koniec tej farsy bo to sie robi niepowzne juz czekam na decyzje cl
Ok koniec tej farsy bo to sie robi niepowzne juz czekam na decyzje cl
OverTT- Guest
1. WC czyli profa git
2. Filmik - Celes, nie znam klanu kompletnie. Poza tym K4rtm4n był od nas i w zasadzie fajnie gdyby mu się chciało pograć z nubem Cherry(w co wątpie, bo już po EPI grać mu się odechciewało). W każdym razie tego filmiku do swojego CV nie wpisuj, nudą wiało jak cholera.
3. Liczę, że wniesiesz coś nowego w ten klan, dlatego jestem "Za". Jak się nie sprawdzisz, najwyżej będziesz dalej grać w non factorach
2. Filmik - Celes, nie znam klanu kompletnie. Poza tym K4rtm4n był od nas i w zasadzie fajnie gdyby mu się chciało pograć z nubem Cherry(w co wątpie, bo już po EPI grać mu się odechciewało). W każdym razie tego filmiku do swojego CV nie wpisuj, nudą wiało jak cholera.
3. Liczę, że wniesiesz coś nowego w ten klan, dlatego jestem "Za". Jak się nie sprawdzisz, najwyżej będziesz dalej grać w non factorach
Storhamar- Liczba postów : 143
Accepted
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1