ILikeYourStyle [ACCEPTED]
2 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
ILikeYourStyle [ACCEPTED]
1. Nick: ILikeYourStyle
2. Klasa: prawie BP
3. LvL: 19
4. Armor/Weapon/Jewel: NG
5. Imię: Marcin
6. Wiek: 23
7. Pochodzę z:Sosnowiec
8. Pracuję/studiuję: student
9. W l2 grałem (serwery/klany): za dużo, żeby wszystko pamiętać... Frintezza, dex, arion, ex, rpg itd itp. Klany? hmm nie pamiętam na jakim serwerzy jaki klan ale np. ooww, Hellguards , 3Kings
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: od 3 do 6h może więcej, zależy w jakie dni... wieczorami i popołudniami
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: forum.lineage2.com.pl
12. Czemu akurat RISEN?: system bez CP jest idealny dla mnie, ponieważ mam różne godziny online. A lepiej grać z ludzmi i siedzieć na TS niż solo farm >.<
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
hmm jeśli chodzi o samą postać to na pvp bish zawsze się przyda staż jakiś jest. Parcia na itemy nie mam jeśli będzie zapewnione pt od czasu do czasu na jakieś pvp. Nie wyzywam na chacie za dużo, natomiast na TSie lubie czarny humor, oraz pośpiewać ^^
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK , Kurka Zielononóżka
na sam koniec chciałbym dostać nicki do kogo mam się zgłosić po AKA, najlepiej jak najszybciej, bo lvl ucieka
2. Klasa: prawie BP
3. LvL: 19
4. Armor/Weapon/Jewel: NG
5. Imię: Marcin
6. Wiek: 23
7. Pochodzę z:Sosnowiec
8. Pracuję/studiuję: student
9. W l2 grałem (serwery/klany): za dużo, żeby wszystko pamiętać... Frintezza, dex, arion, ex, rpg itd itp. Klany? hmm nie pamiętam na jakim serwerzy jaki klan ale np. ooww, Hellguards , 3Kings
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: od 3 do 6h może więcej, zależy w jakie dni... wieczorami i popołudniami
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: forum.lineage2.com.pl
12. Czemu akurat RISEN?: system bez CP jest idealny dla mnie, ponieważ mam różne godziny online. A lepiej grać z ludzmi i siedzieć na TS niż solo farm >.<
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
hmm jeśli chodzi o samą postać to na pvp bish zawsze się przyda staż jakiś jest. Parcia na itemy nie mam jeśli będzie zapewnione pt od czasu do czasu na jakieś pvp. Nie wyzywam na chacie za dużo, natomiast na TSie lubie czarny humor, oraz pośpiewać ^^
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK , Kurka Zielononóżka
na sam koniec chciałbym dostać nicki do kogo mam się zgłosić po AKA, najlepiej jak najszybciej, bo lvl ucieka
ILikeYou- Guest
Re:
z tym pośpiewaniem to sie z Jarrodem nadacie , + za klase i sosnowiec
Alch3mik- Klanowicz
- Liczba postów : 67
Re: ILikeYourStyle [ACCEPTED]
To nie takie proste, w duecie z Grochem życzą sobie niezłą gażę.Alch3mik wrote:z tym pośpiewaniem to sie z Jarrodem nadacie , + za klase i sosnowiec
Guest- Guest
Re: ILikeYourStyle [ACCEPTED]
BP Accepted
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1