Tadzik [ACCEPTED]
3 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Tadzik [ACCEPTED]
Witam, dzisiaj w nocy chciałbym zacząć swą przygodę na serwerze Empire x3, na dłuższy czas oczywiscie długo się przekonywalem do gf bo jestem interlude loverem, ale ostatecznie patrząc na tak dużą populację serwera i jego świeżość.. zdecydowałem się. Zauważyłem na forum Lineage2.com.pl topic o rekrutacji Waszego Klanu, potrzebujecie supportu... a tak się składa, że ogólnie grać supportem lubie a czasu mam dużo Preferowana klasa to EE, ogólnie stworzyłem ten topic by dowiedzieć się jakie macie zdanie na ten temat i czy wesprzecie mnie od samego początku (wstęp do akademi etc) ogólnie cenie sobie pracę zespołową, pomaganie sobie wzajemne, nie cierpię samolubstwa, przede wszystkim cenie sobie dobra zabawe i atmosfere w klanie, bo bez tego po prostu nie chce sie grac
1. Nick: Tadzik
2. Klasa: EE
3. LvL: -
4. Armor/Weapon/Jewel: -
5. Imię: Krzychu
6. Wiek: 20
7. Pochodzę z: Lublin
8. Pracuję/studiuję: Pracuje i studiuje zaocznie, pracuje jako barman więc może mnie nie być losowymi wieczorami/nocami
9. W l2 grałem (serwery/klany): powiem szczerze, miałem przerwe ~1rok, może ponad. Gram w Lineage'a od czasów c2, tyle co się ofarmiłem w życiu, dziesiątki jak nie setki serwerów, sami wiecie jak to jest, to już będzie chyba z 6.. może 7 lat? Nie pamietam polowy z nich, grałem na retailu swojego czasu serwer Teon, i te czasy wspominam najlepiej, jestem typowym serwerowym włuczykijem
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: jak pracuje to okolo 4-5h jak nie pracuje i się wczuję potrafie grać do 30h+
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: nic nie slyszalem o tym klanie, jak wczesniej wspominalem trafilem tu z forum lineage2.com.pl moj nick pant
12. Czemu akurat RISEN?: bo akurat jakoś mi przypadliście do gustu, szczerze nie rozglądałem się ale wydaje mi się że Wasz klan jest w miare w porządku
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Po tym pytaniu widzę ,że atmosferka w klanie się chyba trzyma, Panowie i Panie jeżeli są, uwielbiam się śmiać godzinami na Team Speak opowiadać najznamienitsze historie, wysłuchiwać jeszcze raz śmiać się, powiem Wam tak: Zawsze gdy wczuwam się w klan traktuje go jak swoją małą cyber rodzinę, chcialbym i zeby tak bylo i tym razem, dużo bombie (tzn wiecie o co chodzi ) jestem raczej typem wesołka, ale nie gimtrollem jakich nienawidzę. Wiecej mozemy obgadac na ts
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Nie przeczytałem jestem po 28h na nogach i ide zaraz spać, przeczytam regulamin jak i Waszą odpowiedź i wezmę sie do dzieła
1. Nick: Tadzik
2. Klasa: EE
3. LvL: -
4. Armor/Weapon/Jewel: -
5. Imię: Krzychu
6. Wiek: 20
7. Pochodzę z: Lublin
8. Pracuję/studiuję: Pracuje i studiuje zaocznie, pracuje jako barman więc może mnie nie być losowymi wieczorami/nocami
9. W l2 grałem (serwery/klany): powiem szczerze, miałem przerwe ~1rok, może ponad. Gram w Lineage'a od czasów c2, tyle co się ofarmiłem w życiu, dziesiątki jak nie setki serwerów, sami wiecie jak to jest, to już będzie chyba z 6.. może 7 lat? Nie pamietam polowy z nich, grałem na retailu swojego czasu serwer Teon, i te czasy wspominam najlepiej, jestem typowym serwerowym włuczykijem
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: jak pracuje to okolo 4-5h jak nie pracuje i się wczuję potrafie grać do 30h+
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: nic nie slyszalem o tym klanie, jak wczesniej wspominalem trafilem tu z forum lineage2.com.pl moj nick pant
12. Czemu akurat RISEN?: bo akurat jakoś mi przypadliście do gustu, szczerze nie rozglądałem się ale wydaje mi się że Wasz klan jest w miare w porządku
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Po tym pytaniu widzę ,że atmosferka w klanie się chyba trzyma, Panowie i Panie jeżeli są, uwielbiam się śmiać godzinami na Team Speak opowiadać najznamienitsze historie, wysłuchiwać jeszcze raz śmiać się, powiem Wam tak: Zawsze gdy wczuwam się w klan traktuje go jak swoją małą cyber rodzinę, chcialbym i zeby tak bylo i tym razem, dużo bombie (tzn wiecie o co chodzi ) jestem raczej typem wesołka, ale nie gimtrollem jakich nienawidzę. Wiecej mozemy obgadac na ts
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Nie przeczytałem jestem po 28h na nogach i ide zaraz spać, przeczytam regulamin jak i Waszą odpowiedź i wezmę sie do dzieła
PanTadeu- Guest
Re: Tadzik [ACCEPTED]
Tylko EE ? A WC?BP?
Ale wstępnie na Tak Napisz w grze i akademie u nas zrób.
I ogarnij regulamin :>
Ale wstępnie na Tak Napisz w grze i akademie u nas zrób.
I ogarnij regulamin :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
a moze SE zamiast EE ?? w GF rownie wartosciowy jak EE tylko ze SE u nas mocny deficyt ^^
Asmodei- Liczba postów : 59
Kurwa brac go na EE
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
EE jest dla mnie najlepszy, mam sentyment do bialej elfki :p zreszta po prostu lubie role tej profesji.
ok zaczynam sciagac klienta, w ciagu godziny powinienem byc na serwerze, mam nadzieje ze nicki na forum macie takie jak w grze odezwe się
ok zaczynam sciagac klienta, w ciagu godziny powinienem byc na serwerze, mam nadzieje ze nicki na forum macie takie jak w grze odezwe się
pantadeu- Guest
No to EE Accepted
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
co prawda mialem zaczac grac wczoraj wieczorem ale stracilem polaczenie w nocy, dzisiaj jest dzien zmarlych to wiadomo - rodzinka. Zacznę grać wieczorem zaakceptujecie mnie rozumiem jak przejdę aka
pant- Guest
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1