MakeMeFeel [ACCEPTED]
+2
Fast3r
MakeMeFeel
6 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
MakeMeFeel [ACCEPTED]
1. Nick: MakeMeFeel
2. Imię: Sebastian
3. Wiek: 21
4. Pochodzę z: Bielsko-Biała
5. Aktualnie mieszkam w: Bielsku
6. Pracuję/studiuję: Student
7. W l2 grałem (serwery/klany): GOF-zulu/Dex-OOWW, LexTalionis/Roxy-LexTalionis/Wrath-Pride/BFDR-OutBreak/RPGx15-NoRemorse/L2.ws-Zazdrosc/Core-Aurora/ Obecnie bawie sie na open becie rpg
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: Zalezy od dnia niekiedy caly dzien moge przegrac, a znow w inny z 1-2h
9. Preferowane Klasy: Dagger, Gram nim od Interlude jeszcze mi sie nie znudzil i chyba nie znudzi, wstyd sie przyznac ale nie umiem grac innymi klasami, co prawda bd/wc/pp/luka, jeszcze ogarniam, ale tylko na sube
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: niestety nic
11. Czemu akurat RISEN?: Nie szukam zbytnio cp, nie przepadam za tym systemem, nie potrafie grac z gory o ustalonych godzinach, zawsze cos wypadnie. Lecz na tej kronice farma na hb bez cp troche sie mija z celem ale bedzie trzeba na to jakos zaradzic
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Mysle ze spisywalem sie w innych klanach, Na TW/SIEGE obowiazkowo, Fortece tez bronie"bronilem" zawodowo nie kiedy sam na 2-3 party i wygrana po mojej stronie:D
2. Imię: Sebastian
3. Wiek: 21
4. Pochodzę z: Bielsko-Biała
5. Aktualnie mieszkam w: Bielsku
6. Pracuję/studiuję: Student
7. W l2 grałem (serwery/klany): GOF-zulu/Dex-OOWW, LexTalionis/Roxy-LexTalionis/Wrath-Pride/BFDR-OutBreak/RPGx15-NoRemorse/L2.ws-Zazdrosc/Core-Aurora/ Obecnie bawie sie na open becie rpg
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: Zalezy od dnia niekiedy caly dzien moge przegrac, a znow w inny z 1-2h
9. Preferowane Klasy: Dagger, Gram nim od Interlude jeszcze mi sie nie znudzil i chyba nie znudzi, wstyd sie przyznac ale nie umiem grac innymi klasami, co prawda bd/wc/pp/luka, jeszcze ogarniam, ale tylko na sube
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: niestety nic
11. Czemu akurat RISEN?: Nie szukam zbytnio cp, nie przepadam za tym systemem, nie potrafie grac z gory o ustalonych godzinach, zawsze cos wypadnie. Lecz na tej kronice farma na hb bez cp troche sie mija z celem ale bedzie trzeba na to jakos zaradzic
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Mysle ze spisywalem sie w innych klanach, Na TW/SIEGE obowiazkowo, Fortece tez bronie"bronilem" zawodowo nie kiedy sam na 2-3 party i wygrana po mojej stronie:D
MakeMeFeel- Liczba postów : 39
Re: MakeMeFeel [ACCEPTED]
Ciekawe podanie +++
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Mnie się również podoba podanie. Do tego widze że na kilku serwerkach mogliśmy się spotkać. Ja jestem za.
PS. Wielki plus za dagera. Będę miał z kim gangowac ruskie pały
PS. Wielki plus za dagera. Będę miał z kim gangowac ruskie pały
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
st0ne wrote: Będę miał z kim gangowac ruskie pały
vishu- Klanowicz
- Liczba postów : 19
Pride na Wrath, powiedz coś więcej jak Ci się tam grało :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Znaczy, mi osobiscie bardzo dobrze, klan byl international a w zasadzie polsko-rumunsko-francuski. Ogar na siege, zawsze bylo pt. ani razu nie stracilismy oren przynajmniej wtedy kiedy jeszcze tam gralem. party na expa tez bylo, szczegolnie fog, wtedy taka moda . Pozniej przestalem grac, jakims cudem as wyparowal mi z inventory a as wtedy to bylo cos, i nie tanie .
A tak pozatym gdzies nick jarrod juz widzialem nie wiem czy taki popularny nick, czy juz gdzies na siebie trafilismy.
A tak pozatym gdzies nick jarrod juz widzialem nie wiem czy taki popularny nick, czy juz gdzies na siebie trafilismy.
W jakim czasie dokładnie grałeś w PRIDE? I jaki wtedy był sojusz czy coś pamiętasz?
Jarrod- VIP
To chyba byla kronika HB, crest czerwono biala szachownica a na srodku "I" wszyscy prawie luki, cl tyrek ale zawsze aktywny na subie:D. Wiem ze chyba Mrord, chyba taki nick, wbil wtedy 83 na luku. sojuszu brak, pozniej jak przestalem grac jakis miesiac pozniej chyba sie cos tam syplo i niektorzy zrobili wlasny klan. Jak tam dochodzilem to bylo nas kilka osob. Bhallor/ Enks/ i jeszcze pare osob ale nikow nie pamietam bo co server mielismy inne. To chyba wszystko wiekszych olsnien nie mam.
no to mozliwe ze gralismy razem ;] bo wtedy zostalo Risen zalozone z ludzi ktorzy odeszli od pride
Xett- Klanowicz
- Liczba postów : 73
Ale jak Mrord wbił 83 to chyba było już po naszym wyjściu
Powiem tak odnośnie Pride, z wierzchu lukier, w środku gówno Tak to wyglądało Jak na jaw wyszło co i jak to nie mieliśmy opcji aby tam zostać
Powiem tak odnośnie Pride, z wierzchu lukier, w środku gówno Tak to wyglądało Jak na jaw wyszło co i jak to nie mieliśmy opcji aby tam zostać
Jarrod- VIP
Nie to musialo byc pozniej lub odrazu jak przestalem grac bo mial 81 a pozniej nagle w pare dni 83, a wy jeszcze byliscie . A co do klanu to napisalem jak ja to widzialem. Przyznam ze jakos tam w szczegoly klanu sie nie zaglebialem,i moze jakos nie bylem mega bardzo zwiazany, ale gralem, i jakis tam wklad swoj mialem. ile ja tez wtedy mialem lat z 17-18? a w pride to taka zdeka starsza gwardia byla.
Ano była, i wszystko dzieliła między sobą, a sprzęt się kisił w CWH Jaki dagger Ci pasi ? :> Nick MakeMeFeel będziesz miał w grze ?
Jarrod- VIP
Tak raczej taki nick a dagger: Female TH
No to Accept Welcome on Board
Jarrod- VIP
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1