Kenpachi [ACCEPTED]
+5
VeXus
Fast3r
Nicze
Jarrod
Vey
9 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Kenpachi [ACCEPTED]
1. Nick:
Kenpachi
2. Imię:
Piotr
3. Wiek:
22
4. Pochodzę z:
Wwa
5. Aktualnie mieszkam w:
Wwa
6. Pracuję/studiuję:
pracuje i studiuje:))
7. W l2 grałem (serwery/klany):
5 lat. Innova, core, rpg club, BFDR,BFDE, i jeszcze tam jakies były ale nie pamietam juz;p. Klany Dune, Tower,wolfpackII,Lextalions
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:
najprawdopodobniej pn i wt 6 h, sroda tak z 4, czw 3, pt 2, sb i ndzl to zalezy.
9. Preferowane Klasy:
Bardzo mi zalezy nad gra Gladem na subke pewnie Bd albo ee
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:
Od kumpla który jest juz u was. Vexus:))
11. Czemu akurat RISEN?:
Bo podoba mi sie wasze podejscie do gry które mieliście okazje zaprezentowac w regulaminie oraz dlatego ze gra z wami moj kumpel:) a on ma nosa do klanow
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Dzień dobry. Nazywam się Piotrek dla wybranych Piotrula. Mam 22 lata, "lubię dyskoteki,dziewczyny i inne takie takie xD". Uwielbiam jazde na motocyklu jest to moja pasja która uwielbiam uskuteczniac ) (przy zachowaniu zasad bezpieczeństwa oczywiscie:) Potrafie grać na instrumentach na flecie i na nerwach, nie mam przyjaciół tylko misia Teda wiec prosze przygarnijcie kropka :]
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:
tak. Twaróg
Kenpachi
2. Imię:
Piotr
3. Wiek:
22
4. Pochodzę z:
Wwa
5. Aktualnie mieszkam w:
Wwa
6. Pracuję/studiuję:
pracuje i studiuje:))
7. W l2 grałem (serwery/klany):
5 lat. Innova, core, rpg club, BFDR,BFDE, i jeszcze tam jakies były ale nie pamietam juz;p. Klany Dune, Tower,wolfpackII,Lextalions
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:
najprawdopodobniej pn i wt 6 h, sroda tak z 4, czw 3, pt 2, sb i ndzl to zalezy.
9. Preferowane Klasy:
Bardzo mi zalezy nad gra Gladem na subke pewnie Bd albo ee
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:
Od kumpla który jest juz u was. Vexus:))
11. Czemu akurat RISEN?:
Bo podoba mi sie wasze podejscie do gry które mieliście okazje zaprezentowac w regulaminie oraz dlatego ze gra z wami moj kumpel:) a on ma nosa do klanow
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Dzień dobry. Nazywam się Piotrek dla wybranych Piotrula. Mam 22 lata, "lubię dyskoteki,dziewczyny i inne takie takie xD". Uwielbiam jazde na motocyklu jest to moja pasja która uwielbiam uskuteczniac ) (przy zachowaniu zasad bezpieczeństwa oczywiscie:) Potrafie grać na instrumentach na flecie i na nerwach, nie mam przyjaciół tylko misia Teda wiec prosze przygarnijcie kropka :]
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:
tak. Twaróg
Guest- Guest
Re: Kenpachi [ACCEPTED]
A imię to na pewno Piotr, a nie Zaraki? Chyba bardziej by do nicku pasował destro.
Vey- Klanowicz
- Liczba postów : 17
Hehe przejrzałeś mnie Ichigo ^^. Wiesz co mam chwilowy zastój co do nicku xD nie moge nic ciekawego wymyslic;p
Kenpachi- Guest
Glad only ? :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Jeśli ogarniasz glada to proszę. Licz się z drogim sprzętem i niezłym gibaniu się podczas pvp ;p Żeby emoquit nie było czasem.
Nicze- Liczba postów : 138
Fast3r- Klanowicz
- Liczba postów : 222
Raczej Glad ewentualnie jeszcze sztyletem mógłbym zagrac:)) co masz na myśli mówiąc o gibaniu sie na pvp;p???
Kenpachi- Guest
Mam na myśli to, że Glad może mieć grube jaja w pvp, jeśli nie będzie kombinować. Daggera odpuść. Dużo ich na servie będzie i w sumie trochę żałosne, jest być kolejnym kserem ;p Zresztą, łatwo im się spuszcza wpierdol
FU KONOPIA-pw zaden xero xd btw + na gladzika i + za pkt 13 xdNicze wrote:Mam na myśli to, że Glad może mieć grube jaja w pvp, jeśli nie będzie kombinować. Daggera odpuść. Dużo ich na servie będzie i w sumie trochę żałosne, jest być kolejnym kserem ;p Zresztą, łatwo im się spuszcza wpierdol
KONOPIA- Klanowicz
- Liczba postów : 100
pewnie chcesz zrobic galda na OLy ... polecam CI SoulHounda .. ktorych u nas mocno brakuje , a na OLy maja podobna sile miazdzenia
Asmodei- Liczba postów : 59
Kamaele w ogóle są kurwesko przepakowane. Dziwi mnie, że większość daggerów robi.
takie zycieNicze wrote:Kamaele w ogóle są kurwesko przepakowane. Dziwi mnie, że większość daggerów robi.
dobrze ze WP2 a nie NoRemores bo bym cie zjadl xdd +
KONOPIA- Klanowicz
- Liczba postów : 100
Czyli wpisać Glada?
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
Co do nicku to naprawdę mogłeś coś kreatywniejszego wymyślić ^^ ale to twój wybór ty będziesz biegał jako wielka bestia Zaraki Kenpachi ^^
Terbia- Klanowicz
- Liczba postów : 162
Heh glad rlz:D 1 na 1 zjada wlasciwie wszystkich:D wpisz glada:D A co do nicku bede mial Aeo xD Ten nick Kenpachi faktycznie gupi xD
Kenpachi- Guest
zaraki ma jeden miecz, licz się z tym
Someone- Liczba postów : 3
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1