Sithis [ACCEPTED]
4 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Sithis [ACCEPTED]
1. Nick: Sithis
2. Imię: Łukasz
3. Wiek:25
4. Pochodzę z:Kozy koło Bielska - białej
5. Aktualnie mieszkam w: Kozy
6. Pracuję/studiuję:Bielskie Pogotowie Ratunkowe ratownik medyczny/kierowca
7. W l2 grałem (serwery/klany): Dune, abyss i inne smieszne bądź poważne na początku z klanem AL a potem z BC
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: różnie ale jak jestem na komputerze to raczej wieczorami chyba ze mam nocke to od godzin porannych, czasem mnie nie bedzie bo pracuje po 12h i jeszcze real life do tego przecie
9. Preferowane Klasy: AW
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Poraz mi zaproponowal wiec co mi zaszkodzi spróbować tymbardziej że są tu ludzie z bc
11. Czemu akurat RISEN?: Ludzie z BC i inni znajomi, polski klan wydaj sie ze bedzie milo
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): jeżdze karetka czasem jak pojebany to moze sie nadam ^^
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK przeczytalem i akceptuje. twaróg :D
2. Imię: Łukasz
3. Wiek:25
4. Pochodzę z:Kozy koło Bielska - białej
5. Aktualnie mieszkam w: Kozy
6. Pracuję/studiuję:Bielskie Pogotowie Ratunkowe ratownik medyczny/kierowca
7. W l2 grałem (serwery/klany): Dune, abyss i inne smieszne bądź poważne na początku z klanem AL a potem z BC
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: różnie ale jak jestem na komputerze to raczej wieczorami chyba ze mam nocke to od godzin porannych, czasem mnie nie bedzie bo pracuje po 12h i jeszcze real life do tego przecie
9. Preferowane Klasy: AW
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Poraz mi zaproponowal wiec co mi zaszkodzi spróbować tymbardziej że są tu ludzie z bc
11. Czemu akurat RISEN?: Ludzie z BC i inni znajomi, polski klan wydaj sie ze bedzie milo
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): jeżdze karetka czasem jak pojebany to moze sie nadam ^^
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK przeczytalem i akceptuje. twaróg :D
Last edited by Sithis on Sat Oct 13, 2012 11:49 am; edited 1 time in total
Sithis- Liczba postów : 3
Re: Sithis [ACCEPTED]
akurat... jak czytałeś to zrób to jeszcze raz ale uważnieSithis wrote:13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: TAK przeczytalem i akceptuje.
DrAuua- Liczba postów : 57
regulamin!
st0ne- Admin
- Liczba postów : 545
Oooo, Sitek nas zaszczyca
Trady- Klanowicz
- Liczba postów : 109
Przepraszam czytam naprawde 3 raz i juz uzupelnilem com zapomnial
Sithis- Liczba postów : 3