Thlath [ACCEPTED]
+3
Ann
HateMe
Kanabi
7 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Thlath [ACCEPTED]
1. Nick: Thlath
2. Imię: Grzesio
3. Wiek: 27
4. Pochodzę z: Dobra
5. Aktualnie mieszkam w: Krępsko (okolice goleniowa)
6. Pracuję/studiuję: Pracuje
7. W l2 grałem (serwery/klany):w L2 gram od 7 lat z przerwami wymienie tylko glowne serwery i klany gdzie gralem czesci poprostu nie pamietam (skleroza nie boli)
Serwery: Roxy, Dex, Egzistance, L2 Max, Erica
Klany: Abbnormals, Rusian Bears, White Knights,Fusion
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: W zaleznosci od zmiany jaka aktualnie bede mial godzinny poranne i noce lub popoludnie
9. Preferowane Klasy: Male fighter mysle by sobie spróbowac Soul Hound
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Znajomy mi wyslal link do tego klanu
11. Czemu akurat RISEN?: Najbardziej podoba mi sie opcja braku CP, gdyz ze wzgledu na system zmianowy w pracy gra w CP nie jest opcja. Przekonalo mnie rowniez iz jest to polski klan.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): hmmmm coz by tu takiego napisac... W grze liczy sie dla mnie glownie dobra zabawa oraz oderwanie sie od szarej nudnej rzeczywistosci, w L2 gram przede wszystkim dla wspolnych akcji klanowych RB PVP Mass PVP co wciagnelo mnie najbardziej jestem w miare zrownowazonym i spokojnym facetem . Chetnie pomagam innym w miare moich mozliwosci
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz? Regulamin a co to jest regulamin??
2. Imię: Grzesio
4. Pochodzę z: Dobra
5. Aktualnie mieszkam w: Krępsko (okolice goleniowa)
6. Pracuję/studiuję: Pracuje
7. W l2 grałem (serwery/klany):w L2 gram od 7 lat z przerwami wymienie tylko glowne serwery i klany gdzie gralem czesci poprostu nie pamietam (skleroza nie boli)
Serwery: Roxy, Dex, Egzistance, L2 Max, Erica
Klany: Abbnormals, Rusian Bears, White Knights,Fusion
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: W zaleznosci od zmiany jaka aktualnie bede mial godzinny poranne i noce lub popoludnie
9. Preferowane Klasy: Male fighter mysle by sobie spróbowac Soul Hound
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Znajomy mi wyslal link do tego klanu
11. Czemu akurat RISEN?: Najbardziej podoba mi sie opcja braku CP, gdyz ze wzgledu na system zmianowy w pracy gra w CP nie jest opcja. Przekonalo mnie rowniez iz jest to polski klan.
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): hmmmm coz by tu takiego napisac... W grze liczy sie dla mnie glownie dobra zabawa oraz oderwanie sie od szarej nudnej rzeczywistosci, w L2 gram przede wszystkim dla wspolnych akcji klanowych RB PVP Mass PVP co wciagnelo mnie najbardziej jestem w miare zrownowazonym i spokojnym facetem . Chetnie pomagam innym w miare moich mozliwosci
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz? Regulamin a co to jest regulamin??
Guest- Guest
Re: Thlath [ACCEPTED]
+ za White Knights
Kanabi- Klanowicz
- Liczba postów : 18
Wyczuwam ironie.Thlath wrote:
Przeczytaj regulamin uważnie jeszcze raz...
Ann- Moderator
- Liczba postów : 53
Był taki server egzistance?
Szeol- Klanowicz
- Liczba postów : 137
Thlath wrote:1. Nick: Thlath
Lat 27 a taki dowciapny
jh0ri- Klanowicz
- Liczba postów : 108
Existence* fakt moj blad
A co do regulaminu przeoczylem rzeczywiscie "fapping can couse temporary blindness"
owsianki nie jadam
A co do regulaminu przeoczylem rzeczywiscie "fapping can couse temporary blindness"
owsianki nie jadam
Thlath- Guest
RenegadeOfFunk- Klanowicz
- Liczba postów : 21
Tylko SLH Cie interesuje? I jaki Ci kolega polecił?
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
oglnie prawie caly czas gralem jakims supportem albo tankiem wiec chcialbym sprobowac czegos nowego kamaelem gralem na fail serwie wiec nawet nie pobawilem sie nim, a wydaje sie dosc ciekawa postacia ewentualnie jakis inny dd
Thlath- Guest
Bo chodzi o to abyś się nie znudził postacią za szybko, jeżli uważasz że kamalol będzie Ci odpowiadał na dłuższą metę to nie widzę przeciwwskazań, ale się namyśl abyś się po miechu nie zniechęcił
Jarrod- VIP
Zatem SLH wpisywać?
Jarrod- VIP
z tym uparty mialem na mysli ze skoro juz robie jedna postac to gram nia ale tak wpisz tego SHL
Thlath- Guest
ACC załóż.
Jarrod- VIP
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1