Hachi [ACCEPTED]
5 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
Hachi [ACCEPTED]
1. Nick: Hachi
2. Imię:Malwka
3. Wiek:23
4. Pochodzę z:Polski okolice Opola
5. Aktualnie mieszkam w:w Niemczech
6. Pracuję/studiuję:pracuje
7. W l2 grałam (serwery/klany):dune, l2 azure, celes, dex, wrath, l2.ws, hw, abbys i wieeeele innych, klan silenthill,illuminati, qqteam, arane riders, seven, generalnie podobnie jak u Alchemika nazwy sie zmieniały ale ekipa zawsze pozostawała w podobnym składzie.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępna jestem od do: popołudniami przeważnie do 1 w nocy
9. Preferowane Klasy: preferowana przeze mnie klasa to WK ale ze wzgledow, ze tu na obczyznie nie bardzo mam czas na poswiecanie tej grze tyle ile bym chciala 24/7 , to ptaszki mi cwierkaly, ze jest zapotrzebowanie na WC tak wiec i moge grac WC ^^
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: od Alchemika ^^
11. Czemu akurat RISEN?:argumenty bardzo podobne do Michala, gralam z wieloma ludzmi i wiekszosc z Nich okazala sie nie dojrzalymi dziecmi majacymi 2X i wiecej lat...poza tym zapytano mnie czy chcilala bym grac tu i z takim klanem a ja sie zgodzilam
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): powiadacie pojebana kampania?? to wrecz idealnie ^^ ktoz inny moglby sie zastanawiac o 3 w nocy przy pieknym farmingu na czym polega roznica pomiedzy tostem a grzanka otwierajac kolejna puszeczke Tyskiego
2. Imię:Malwka
3. Wiek:23
4. Pochodzę z:Polski okolice Opola
5. Aktualnie mieszkam w:w Niemczech
6. Pracuję/studiuję:pracuje
7. W l2 grałam (serwery/klany):dune, l2 azure, celes, dex, wrath, l2.ws, hw, abbys i wieeeele innych, klan silenthill,illuminati, qqteam, arane riders, seven, generalnie podobnie jak u Alchemika nazwy sie zmieniały ale ekipa zawsze pozostawała w podobnym składzie.
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępna jestem od do: popołudniami przeważnie do 1 w nocy
9. Preferowane Klasy: preferowana przeze mnie klasa to WK ale ze wzgledow, ze tu na obczyznie nie bardzo mam czas na poswiecanie tej grze tyle ile bym chciala 24/7 , to ptaszki mi cwierkaly, ze jest zapotrzebowanie na WC tak wiec i moge grac WC ^^
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: od Alchemika ^^
11. Czemu akurat RISEN?:argumenty bardzo podobne do Michala, gralam z wieloma ludzmi i wiekszosc z Nich okazala sie nie dojrzalymi dziecmi majacymi 2X i wiecej lat...poza tym zapytano mnie czy chcilala bym grac tu i z takim klanem a ja sie zgodzilam
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): powiadacie pojebana kampania?? to wrecz idealnie ^^ ktoz inny moglby sie zastanawiac o 3 w nocy przy pieknym farmingu na czym polega roznica pomiedzy tostem a grzanka otwierajac kolejna puszeczke Tyskiego
Last edited by Hachi on Thu Oct 04, 2012 7:39 am; edited 1 time in total
Hachi- Klanowicz
- Liczba postów : 4
re:
Malwinka musi być !!! ^^
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Alch3mik- Klanowicz
- Liczba postów : 67
Re: Hachi [ACCEPTED]
+ za wc , - za Alchemika
za
za
Xett- Klanowicz
- Liczba postów : 73
re:
Xett wrote:+ za wc , - za Alchemika
za
ooo żesz ty ...!!!
Alch3mik- Klanowicz
- Liczba postów : 67
za! tost to tost.. a grzanka to nie tost i juz!
Crockett- Klanowicz
- Liczba postów : 194
Jak od Alchemika i WC to ACC bez pytania Zakładaj konto
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1