r3volution [ACCEPTED]
2 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
r3volution [ACCEPTED]
Witam wszystkich.
1. Nick: r3volution (albo cos innego)
2. Imię: Michał
3. Wiek: 23
4. Pochodzę z: Żuromina
5. Aktualnie mieszkam w: Olsztynie
6. Pracuję/studiuję: pracuję/od lutego studia
7. W l2 grałem (serwery/klany): fryta/dragon/ice/dex/jakieś inne serwery, których nazw zapomniałem
klany:BM, przede wszystkim Excidium, kilka innych klanów po naturalnej śmierci Excidium
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: dziennie mogę grać od 4-8 do 12h (w porywach dłużej, gdybym nie musiał iść do pracy)
9. Preferowane Klasy: SWS (większe doświadczenie), BD (mniejsze doświadczenie), jakiś DD przez Was preferowany. Kwestia Waszej decyzji. Passy i tak będą szeroko dostępne. (grałem SH, PS, SwS, BD, Spoil, inne klasy pod nieobecność właścicieli)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: forum RPG
11. Czemu akurat RISEN?: Patrząc na Wasze community można stwierdzić jedno: ogarnięci. No a drugie to pytanie poniżej xD Oznaczać może jedno - powrócą czasy, gdy wejście na TS będzie lepszym zacieszem niż sama gra
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Ciągnie swój do swego ...
Regulamin w sumie epic. Nie to żebym się podlizywał, ale coś normalnego nareszcie.
Pozdrawiam
1. Nick: r3volution (albo cos innego)
2. Imię: Michał
3. Wiek: 23
4. Pochodzę z: Żuromina
5. Aktualnie mieszkam w: Olsztynie
6. Pracuję/studiuję: pracuję/od lutego studia
7. W l2 grałem (serwery/klany): fryta/dragon/ice/dex/jakieś inne serwery, których nazw zapomniałem
klany:BM, przede wszystkim Excidium, kilka innych klanów po naturalnej śmierci Excidium
8. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: dziennie mogę grać od 4-8 do 12h (w porywach dłużej, gdybym nie musiał iść do pracy)
9. Preferowane Klasy: SWS (większe doświadczenie), BD (mniejsze doświadczenie), jakiś DD przez Was preferowany. Kwestia Waszej decyzji. Passy i tak będą szeroko dostępne. (grałem SH, PS, SwS, BD, Spoil, inne klasy pod nieobecność właścicieli)
10. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: forum RPG
11. Czemu akurat RISEN?: Patrząc na Wasze community można stwierdzić jedno: ogarnięci. No a drugie to pytanie poniżej xD Oznaczać może jedno - powrócą czasy, gdy wejście na TS będzie lepszym zacieszem niż sama gra
12. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Ciągnie swój do swego ...
Regulamin w sumie epic. Nie to żebym się podlizywał, ale coś normalnego nareszcie.
Pozdrawiam
r3vo- Guest
Re: r3volution [ACCEPTED]
hmm mowisz epik regulamin ? trzeba kiedys go przeczytac
zorgzor- Klanowicz
- Liczba postów : 189
Re: r3volution [ACCEPTED]
r3vo wrote:
No właśnie trafiłeś w samo sedno tego klanu
SWS i BD to prawie to samo, póki co wrzucę się na BD, jak coś się pozmienia to Cię przesunę, Deal ?
Make ACC
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1