THOR [ACCEPTED]
4 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
THOR [ACCEPTED]
Witam:)
1)Władek
2)Thor
3)40
4)ryki
5)ryki
6)Obecnie jestem na bezrobociu juz kolejne miesiace (byly kierowca tira )
7)W l2 gram pare lat serwery azure,dex,rpg i pare jakis mniejszych a klany z takich godnych wymienienia to tylko exodus a reszta jakies mniejsze:)
8)Narazie nie widze zeby cos mialo sie zmienic wiec nie mam limitu ograniczen ale zeby nie bylo to 6h+
9)W sumie to zawsze gralem swsem i jezeli mozna to chetnie bym go wziął, gram nim zawsze, z wyjatkiem moze 2-3 serwerow
10)Widzialem na forum rpg
11)Nie macie systemu cp i widze ze jestescie bardzo dobrze zorganizowanym polskim klanem a takich to ze świecą szukać, mysle ze razem bedziemy jednym z factorow tego serwera
12)Myśle ze moje podanie mowi samo za mnie i sami grając ze mna poznacie mnie lepiej i wyrobicie sobie własciwe zdanie:)
Pozdrawiam
1)Władek
2)Thor
3)40
4)ryki
5)ryki
6)Obecnie jestem na bezrobociu juz kolejne miesiace (byly kierowca tira )
7)W l2 gram pare lat serwery azure,dex,rpg i pare jakis mniejszych a klany z takich godnych wymienienia to tylko exodus a reszta jakies mniejsze:)
8)Narazie nie widze zeby cos mialo sie zmienic wiec nie mam limitu ograniczen ale zeby nie bylo to 6h+
9)W sumie to zawsze gralem swsem i jezeli mozna to chetnie bym go wziął, gram nim zawsze, z wyjatkiem moze 2-3 serwerow
10)Widzialem na forum rpg
11)Nie macie systemu cp i widze ze jestescie bardzo dobrze zorganizowanym polskim klanem a takich to ze świecą szukać, mysle ze razem bedziemy jednym z factorow tego serwera
12)Myśle ze moje podanie mowi samo za mnie i sami grając ze mna poznacie mnie lepiej i wyrobicie sobie własciwe zdanie:)
Pozdrawiam
Last edited by Jarrod on Sat Sep 29, 2012 3:04 am; edited 2 times in total (Reason for editing : dodanie punktu)
thor- Klanowicz
- Liczba postów : 2
Re: THOR [ACCEPTED]
nic nie musze pisac.. sws +
Crockett- Klanowicz
- Liczba postów : 194
Re: THOR [ACCEPTED]
Zapraszamy na TS ASAP ACCEPTED
PS Te supporty to jakąś łatwiejszą mają rekrutację chyba ~~
PS Te supporty to jakąś łatwiejszą mają rekrutację chyba ~~
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846