PALLADYN 78
5 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1
PALLADYN 78
1. Nick: Ered ( w miarę mozliwości zmienię na swój czyli Lunu )
2. Klasa: Phoenix Knight
3. LvL: 78 + Nobles
4. Armor/Weapon/Jewel: Armor A cammon / Wapon B + HP
5. Imię: Paweł
6. Wiek: 27 lat
7. Pochodzę z: Nowy Sącz
8. Pracuję/studiuję: praca ( obecnie poszukuje nowej)
9. W l2 grałem (serwery/klany): Stary Everlast , graveland , l2.ex , l2,ws ,
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: to zależy od czasu czy pracuję czy teraz jak nie mam robotki to jakieś 6 h dziennie minimum . Siege zawsze jestem .
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Będę szczery i mobilny widziałem was tylko na spotach .
12. Czemu akurat RISEN?: Poniważ po odejsciu z mojego cp cięzko mi znaleść nowe postanowiłem poszukać czegoś randomowo bo chcę tu nadal grać wybrałem wasz klan ponieważ gra dużo Polaków łatwiej sie dogadać z tego co słyszałem chodzicie na rb od pvp nie stronicie
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Cos o sobie jestem graczem ambitnym z cała pewnościa nie unikam ewentów klanowych wręcz przeciwnie zawsze się staram zgłaszać i być czy bedzie łomot czy nie nie klatę wezme każde dmg i będę ich pieścił ściskał byle mi Helerów nie zabili Jeżeli nie znajdę w klanie osób do grania lub cp to na pewno bedę wojowac na oli gdy sprzęt będzie , Obecnie robie lvl warki zaliczyłem już shadita teraz robie q na Mosa .
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Tak akceptuje
2. Klasa: Phoenix Knight
3. LvL: 78 + Nobles
4. Armor/Weapon/Jewel: Armor A cammon / Wapon B + HP
5. Imię: Paweł
6. Wiek: 27 lat
7. Pochodzę z: Nowy Sącz
8. Pracuję/studiuję: praca ( obecnie poszukuje nowej)
9. W l2 grałem (serwery/klany): Stary Everlast , graveland , l2.ex , l2,ws ,
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do: to zależy od czasu czy pracuję czy teraz jak nie mam robotki to jakieś 6 h dziennie minimum . Siege zawsze jestem .
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?: Będę szczery i mobilny widziałem was tylko na spotach .
12. Czemu akurat RISEN?: Poniważ po odejsciu z mojego cp cięzko mi znaleść nowe postanowiłem poszukać czegoś randomowo bo chcę tu nadal grać wybrałem wasz klan ponieważ gra dużo Polaków łatwiej sie dogadać z tego co słyszałem chodzicie na rb od pvp nie stronicie
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji): Cos o sobie jestem graczem ambitnym z cała pewnościa nie unikam ewentów klanowych wręcz przeciwnie zawsze się staram zgłaszać i być czy bedzie łomot czy nie nie klatę wezme każde dmg i będę ich pieścił ściskał byle mi Helerów nie zabili Jeżeli nie znajdę w klanie osób do grania lub cp to na pewno bedę wojowac na oli gdy sprzęt będzie , Obecnie robie lvl warki zaliczyłem już shadita teraz robie q na Mosa .
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?: Tak akceptuje
lunu- Liczba postów : 1
Re: PALLADYN 78
Jak najbardziej za. Ogarnięty pal się przyda na rb,podanie spoko. Dodatkowy plus za to że brak nam pali,a one mogą zrobić też dobre zamieszanie :-( no cherry masz konkurencję ;-)
Widzę go w klanie ;-) i może coś potrenuje vs pala moim sk :-D
Widzę go w klanie ;-) i może coś potrenuje vs pala moim sk :-D
Dreams- Klanowicz
- Liczba postów : 496
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: ACCEPTED
Page 1 of 1