podanie-Lagusio
+3
Storhamar
Jarrod
Asmodei
7 posters
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: DENIED
Page 1 of 1
podanie-Lagusio
1. Nick: Lagusio
2. Klasa: SH
3. LvL: 57
4. Armor/Weapon/Jewel: Avandom/Valhalla/BO(common)
5. Imię: Paweł
6. Wiek: 27 lat
7. Pochodzę z: Stalowa Wola
8. Pracuję/studiuję:
Skończyłem studia na wydziale Transportu, obecnie pracuje.
9. W l2 grałem (serwery/klany):
Myślę że będzie już jakieś osiem lat. Oczywiście miałem dłuższe krótsze przerwy na inne MMO. Przygodę z L2 zaczynałem na serwerze Noobwars. Kolejny ważny serwer to Nightmare (Dragon Network) w klanie Sheva, tam spędziłem najwięcej czasu i bardzo dobrze wspominam te czasy. Było wiele serwerów więc ciężko mi wymienić wszystkie, przytoczyłem te które najwięcej dla mnie znaczyły.
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:
Na tygodniu będzie jakieś 3/4 godziny dziennie w weekendy znacznie więcej, do 8 godzin dziennie. Pracuje tylko na pierwsze zmiany więc w gre wchodzą wieczory.
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:
Znalazłem ogłoszenie na oficjalnym forum RPG Club.
12. Czemu akurat RISEN?:
Szukam dobrego Polskiego klanu, myślę że dobrze trafiłem.
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Zacznę od tego że na siłę nic człowiekowi dobrze nie wychodzi. Widziałem że przyjmujecie tylko suport nie wiem czy to podanie ma sens ale spróbować zawsze można. Pisze również ponieważ posiadam jako suport SE 54 lvl więc może na drodze wyjątku znajdzie się dla mnie miejsce. A teraz coś o sobie. Skończyłem studia na wydziale Transport, obecnie pracuje. Interesuje się motoryzacją, historią II wojny światowej. W wolnych chwilach których nie posiadam lubię wyskoczyć na rower zima jeżdżę na snowboardzie. Jesli chodzi o hobby to ostatnio zainteresowałem się wędkarstwem. Cisza, relaks i można się w spokoju napić czegoś mocniejszego ;p Moje główne zainteresowanie to przede wszystkim gry MMO. Było ich sporo np. Allods, Aion, MU, EVE, SWTOR, Guild Wars, Tera Online, WoW. Ostatnio najwięcej czasu spędziłem przy Allodsie klan Monster Inc. Oraz SWTOR klan IX Kohorta ( https://www.youtube.com/watch?v=dHbnsgabHus&feature=g-upl ). Od lat szukam nowej gry która pod względem PVP głównie chodzi o siege przebije stare poczciwe L2. Na razie mam dość więc postanowiłem kolejny raz spróbować swoich sił w Lineage, jeśli dacie mi tylko szanse^^
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:
Przeczytałem/akceptuje.
2. Klasa: SH
3. LvL: 57
4. Armor/Weapon/Jewel: Avandom/Valhalla/BO(common)
5. Imię: Paweł
6. Wiek: 27 lat
7. Pochodzę z: Stalowa Wola
8. Pracuję/studiuję:
Skończyłem studia na wydziale Transportu, obecnie pracuje.
9. W l2 grałem (serwery/klany):
Myślę że będzie już jakieś osiem lat. Oczywiście miałem dłuższe krótsze przerwy na inne MMO. Przygodę z L2 zaczynałem na serwerze Noobwars. Kolejny ważny serwer to Nightmare (Dragon Network) w klanie Sheva, tam spędziłem najwięcej czasu i bardzo dobrze wspominam te czasy. Było wiele serwerów więc ciężko mi wymienić wszystkie, przytoczyłem te które najwięcej dla mnie znaczyły.
10. Dziennie gram (ile h?)/dostępny jestem od do:
Na tygodniu będzie jakieś 3/4 godziny dziennie w weekendy znacznie więcej, do 8 godzin dziennie. Pracuje tylko na pierwsze zmiany więc w gre wchodzą wieczory.
11. Skąd znasz / co słyszałeś o RISEN?:
Znalazłem ogłoszenie na oficjalnym forum RPG Club.
12. Czemu akurat RISEN?:
Szukam dobrego Polskiego klanu, myślę że dobrze trafiłem.
13. Napisz coś od siebie (coś co nas przekona że właśnie TY jesteś odpowiednim kandydatem do naszej pojebanej kompaniji):
Zacznę od tego że na siłę nic człowiekowi dobrze nie wychodzi. Widziałem że przyjmujecie tylko suport nie wiem czy to podanie ma sens ale spróbować zawsze można. Pisze również ponieważ posiadam jako suport SE 54 lvl więc może na drodze wyjątku znajdzie się dla mnie miejsce. A teraz coś o sobie. Skończyłem studia na wydziale Transport, obecnie pracuje. Interesuje się motoryzacją, historią II wojny światowej. W wolnych chwilach których nie posiadam lubię wyskoczyć na rower zima jeżdżę na snowboardzie. Jesli chodzi o hobby to ostatnio zainteresowałem się wędkarstwem. Cisza, relaks i można się w spokoju napić czegoś mocniejszego ;p Moje główne zainteresowanie to przede wszystkim gry MMO. Było ich sporo np. Allods, Aion, MU, EVE, SWTOR, Guild Wars, Tera Online, WoW. Ostatnio najwięcej czasu spędziłem przy Allodsie klan Monster Inc. Oraz SWTOR klan IX Kohorta ( https://www.youtube.com/watch?v=dHbnsgabHus&feature=g-upl ). Od lat szukam nowej gry która pod względem PVP głównie chodzi o siege przebije stare poczciwe L2. Na razie mam dość więc postanowiłem kolejny raz spróbować swoich sił w Lineage, jeśli dacie mi tylko szanse^^
13. Czy przeczytałeś regulamin i go akceptujesz?:
Przeczytałem/akceptuje.
Lagusio- Guest
Re: podanie-Lagusio
ja na tak .. prawda jest taka , ze nukow nam brakuje .. w jakim klanie grales na NW .. bo ja tez tam zaczynalem ^^
tylko przeczytaj regulamin
tylko przeczytaj regulamin
Asmodei- Liczba postów : 59
Regulamin ewidentnie nie czytany... A i support jakiś by się nadał :>
Jarrod- VIP
- Liczba postów : 846
ciekawe^^
Ciekawy pomysł z tym Rzęsistkiem ale powinien być kolejnym ppkt. w tym samym kolorze hehe Staram sie nie zwracać uwagi na rzeczy wydajace sie na nieważne. Tyle teraz tego mamy, sami wiecie;)
Klan Beerlovers
Klan Beerlovers
Lagusio- Guest
a jaki nick w BeerLovers .... nie ukrywam , ze gralem w tym klanie przeszlo rok ^^
THE TRUE POWER HIDES IN THE GOLDEN LIQUID HUA HUA HUA
THE TRUE POWER HIDES IN THE GOLDEN LIQUID HUA HUA HUA
rp
Możesz mnie nie pamiętać nie grałem tam długo, Lagu SK ale mój kumpel dłużej SH o nicku Arez.
Lagusio- Guest
no Areza pamietam .. Lagu , zeczywiscie nie bardzo
Mimo, że przyjmujemy tylko support ja tym razem będę "za". Bardziej od 50tego swsa na 42 lvlu chciałbym ludzi, którzy mają jakąś barwną osobowość. Jak jest wyjdzie w praniu, ale podanie mnie zaskoczyło pozytywnie i myślę, że wiele osób to doceni(Nawet gafa z regulaminem nie powinna temu przeszkodzić).
W stosie nudnych podań znalazło się chociaż jedno, które zwróciło moją uwagę, brawo.
W stosie nudnych podań znalazło się chociaż jedno, które zwróciło moją uwagę, brawo.
Storhamar- Liczba postów : 143
Nie oszukujmy się, nikt tak naprawdę nie czyta regulaminu
Skalpel- Klanowicz
- Liczba postów : 70
...?
Jakies zmiany w sprawie przyjec do klanu???
Aktualnie 65 lvl SH/SE 64 lvl no i udalo mi sie DC zlozyc.
Aktualnie 65 lvl SH/SE 64 lvl no i udalo mi sie DC zlozyc.
Lagusio- Guest
RISEN :: RISEN :: Rekrutacja :: DENIED
Page 1 of 1